Buddhanaramek Náramek z amazonitu, malachitu a křišťálu 1117 Mix barev, Malachit

Značka: prodejce neuvedl

Buddhanaramek Náramek z amazonitu, malachitu a křišťálu 1117 Mix barev, Malachit

Popis produktu

Náramek je vyroben z amazonitu, malachitu a křišťálu.


Amazonit patřil dlouhá staletí k posvátným kamenům, a to jak na Blízkém východě (byl nalezen i v Tutanchámonově hrobce), tak i u amerických indiánských kmenů. 


Amazonit chrání před duševní nevyvážeností, nervozitou a potlačenými emocemi. Pokud máme nedostatek energie, tak ji dobíjí. Zvyšuje radost ze života.


Malachit symbolizuje nekonečnou složitost a proměnlivost života. Učí nás smířlivosti k ostatním a lásce k životu. Je úzce propojen s přírodními jevy a věčnou energií růstu. Pomáhá nám synchronizovat vnitřní a vnější hodiny.  


Křišťál je pokládán za nositele čistého "božího" světla. Byl pokládán za klíč k moudrosti a byl používán jako léčivý a magický kámen. Je transformátorem a filtrem energií. Očišťuje duši a posiluje strukturalizaci celého těla. Harmonizuje čakry a pomáhá překonávat pocity úzkosti z neznáma.


Velikost kuliček je 6 a 8 cm.


Velikost: univerzální (natažitelný až na cca 21 - 22 cm)


Popis údajných vlastností kamene, které se netýkají jeho chemických a fyzikálních vlastností, je uveden na základě obecně šířených a obecně dostupných informací o tradičním lidovém využití kamene, jež nejsou vědou ověřeny, a proto není návrhem na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Buddhanaramek
UCPS kód 3836959
Pozice v kategorii 501. (v Náramky)
Pozice v kategorii 18804. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.