Černá bahenní maska na obličej a tělo 150 g

Značka: ALZARA

Černá bahenní maska na obličej a tělo 150 g

Popis produktu

Černá bahenní maska na obličej a tělo.

Hloubkově čistí, redukuje póry a pomáhá čistit jizvy po akné.

Výjimečná bahenní maska s minerály získanými z Mrtvého moře, která čistí, exfoliuje, tonizuje a čistí pleť. Pravidelné používání napomáhá hojení jizev po akné a zlepšuje vzhled Vaší pleti. Její vypínací účinek pomáhá redukovat vrásky a zanechává zářivou pleť.

Výjimečné blahodárné účinky soli a bahna z Mrtvého moře jsou prověřeny již tisíce let. Regenerují, hydratují a zklidňují pokožku, remineralizují ji a odstraňují z ní odumřelé buňky. Přispívají také zlepšení stavu pokožky s akné, ekzémem či lupénkou. Působí příznivě při revmatických a kloubních bolestech a zmírňují projevy celulitidy.

Použití na obličej: Nanaste dostatečné množství na odličený obličej. Vyhněte se oblasti očí. Nechte působit 10-15 minut a poté smyjte vlažnou vodu.

Použití na tělo: Nanaste dostatečné množství na vybrané partie těla. Nechte působit 10-15 minut a poté bahno smyjte důkladně vlažnou vodu.

Složení: Maris Limus (bahno z Mrtvého moře), Cetyl alkohol & ceteth 20 & steareth 20, tekutý parafín, glycerin, methyldinromo glutaronitril Fenoxyethanol, perfum (vůně), propylenglykol & methylparaben sodný & sodhydroactát & kyselina sorbová & tetrasodium edta.

 

Zobrazit více

Parametry

země původu Jordánsko

Detaily produktu

Výrobce ALZARA
UCPS kód 3163841
UPC kód (EAN) 6253501240152
Pozice v kategorii 11. (v Přípravky na problematickou pleť)
Pozice v kategorii 3202. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.