English Tea Shop Earl Grey 37,5 g, 15 ks bio fairtrade ETS15

Značka: prodejce neuvedl

English Tea Shop Earl Grey 37,5 g, 15 ks bio fairtrade ETS15

Popis produktu

Čaj Earl Grey v bio kvalitě v pyramidce od značky English Tea Shop vás překvapí výraznou avšak aromatickou chutí. Díky obsahu teinu Vám čaj dodá energii a povzbudí tělo i mysl. 


Earl Grey je klasický cejlonský čaj s vůní bergamotu, který pijí lidé již po staletí. Earl Grey zvyšuje obranyschopnost, zbavuje stresu a uklidňuje zažívání. Výroba je čistě z černé čaje, ve kterém se rozpustí přiměřené množství alkoholické aromatické esence


English Tea Shop nabízí čistě přírodní čaje bez syntetických příchutí a barviv. English Tea Shop nese certifikáty biofairtrade a veškerý obalový materiál i samotné čajové sáčky jsou biologicky odbouratelné a recyklovatelné. Jejich výroba je zcela bezuhlíková


Příprava: Čajový sáček zalijte 0,2 l  vroucí vodou a nechte louhovat 3-4 minuty. Poté podle chuti oslaďte či přidejte rostlinné nebo klasické mléko. 


Tip: Čaj je možné připravit i jako ledový nápoj. 


Složení: cejlonský černý čaj*


*Bio a Fairtrade


Výrobce: English Tea Shop (UK) Ltd, Devonshire House, 1 Devonshire Street, London W1W 5DR


Země původu: Cejlon


Obsah: 37,5 g, 15 pyramidek

Ean kód: 680275030034

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce English Tea Shop
UCPS kód 2687500
UPC kód (EAN) 680275030034

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.