GRASS Lešticí prostředek na nábytek "Apartament série A4"

Značka: prodejce neuvedl

GRASS Lešticí prostředek na nábytek "Apartament série A4"

Popis produktu

Leštící prostředek je určen k obnově a zachování přirozeného vzhledu dřevěných povrchů. Čistí od prachu, šmouh, skvrn, působí antistaticky. Chrání nábytek a dodává lesk. Zlepšuje vzhled, vyrovnává drobná poškození. 


Použití: nastříkejte rovnoměrně na povrch a rozetřete suchým čistým hadříkem nebo mikrovláknem do lesku. / Bezpečnostní opatření: v případě zasažení očí vypláchněte vodou. Držte mimo dosah dětí! Nepoužívejte na skleněné nebo matné povrchy. Nepoužívejte na podlahy nebo schody. Před použitím vyzkoušejte na malém neviditelném kousku nábytku. Složení: >30 % čištěné vody; > 5 % ale < 15 % emulze polydimethylsiloxanu; <5%: Aromatická přísada, methylchlorisocyazolinone a methylisocyazolinone. Podmínky skladování: skladujte při teplotách od + 5 °C do + 35 °C. Vyhněte se přímému slunečnímu záření. Datum spotřeby: garantovaná trvanlivost - 18 měsíců od data výroby v originálním neotevřeném balení. Datum výroby a číslo šarže jsou uvedeny na obalu.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce GRASS
UCPS kód 3158586
UPC kód (EAN) 4650067526188

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.