GRASS Mineral Remover - Odstraňovač skvrn na na bazí rozpouštědla, 600 ml

Značka: prodejce neuvedl

GRASS Mineral  Remover - Odstraňovač skvrn na na bazí rozpouštědla, 600 ml

Popis produktu

Mineral Remover Stain Remover je roztok k okamžitému použití k odstraňování skvrn na syntetických, umělých, přírodních textilních, ale i tvrdých a polymerových površích. Účinný proti skvrnám od kávy, čaje, červeného a bílého vína různého původu, džusů, sycených nápojů, rzi, solných skvrn, manganu, drog, sirupů a jiných barevných skvrn. Pro profesionální použití.


Způsob aplikace: Před aplikací odstraňovače skvrn zkontrolujte retenci barviva na nenápadné ploše! Naneste přípravek přímo na skvrnu, aniž byste překračovali hranice, namočte na povrch po dobu 2–10 minut, odstraňte zbytky odstraňovače skvrn extraktorem a poté alespoň dvakrát důkladně opláchněte vodou. K odstranění starých nečistot se doporučuje ošetření opakovat s odstraňovačem skvrn a také prodloužit dobu držení na textilním povrchu až na 30 minut s periodickou obnovou roztoku pro odstraňování skvrn. Odstranění potřísnění a malých skvrn: naneste roztok na ubrousek, naneste na skvrnu a pevně přitlačte, poté důkladně opláchněte vodou pomocí extraktoru. Důležité: při použití odstraňovačů skvrn s různým složením se doporučuje v intervalech aplikace důkladně opláchnout povrch skvrny vodou.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce GRASS
UCPS kód 3166485
UPC kód (EAN) 4630097264670

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.