H2 DENT CARE® - komfortní zubní hygiena s molekulárním vodíkem

Značka: H2 World

H2 DENT CARE® - komfortní zubní hygiena s molekulárním vodíkem
  • Nová generace péče o dutinu ústní. Zdravá mikroflóra v dutině ústní ovlivňuje zdraví celého organismu. Tablety s molekulárním vodíkem jsou vhodnou formu, jak udržovat ústní dutinu čistou a zdravou.
  • Tablety jsou kompaktní a lépe přenosné než zubní pasta. Molekulární vodík se z tablet uvolňuje okamžitě pro promísení se slinami a působí jak lokálně v dutině ústní, tak proniká dále do tkání.
  • Molekulární vodík má antioxidační efekt, působí protizánětlivě a zabraňuje tvorbě zubního kamene a usazenin.
  • Vyrobeno v ČR na základě dlouholetého výzkumu mezinárodního týmu a ve spolupráci s odborníky, vědci a lékaři.
  • Bez přídavných látek jako jsou barviva, aromata, konzervanty; neobsahují laktózu, lepek, GMO, cukr; vhodné pro vegany a diabetiky.
  • Více

Popis produktu

Tablety H2 Dent Care® jsou určeny k péči o ústní dutinu. Při kontaktu s vodou, tj. slinami v ústní dutině, uvolňují tablety molekulární vodík, který má čistící a antioxidační účinky. Tablety neobsahují vodu, a proto neobsahují konzervační látky.

Použití:

Vložte jednu tabletu do úst a žvýkejte po dobu 5 až 10 sekund, až docílíte jemné konzistence. Následně si čistěte zuby klasickým způsobem s mírně navlhčeným kartáčkem po dobu 3 minut. Vyplivněte zbývající tekutinu, vypláchněte si ústa a Váš úsměv bude zářit. Pro nejlepší možné výsledky opakujte dvakrát denně.

Složení:

Mannitol, Potassium Bicarbonate, Acacia Senegal Gum, Silicon Dioxide, Tapioca Starch, Magnesium Stearate, VP/VA Copolymer, Menthol, Ascorbic Acid, Citric Acid, Magnesium, Maltodextrin, Stevia Rebaudiana Extract


 

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 15,0 cm
Šířka zabaleného produktu 5,0 cm
Délka zabaleného produktu 10,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,10 kg
Výrobce H2 World Health & Beauty Company s.r.o.
UCPS kód 2195972
UPC kód (EAN) 8593085002851

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.