Hybridní sklo FlexibleGlass na displej SAMSUNG M215 Galaxy M21

Značka: prodejce neuvedl

Hybridní sklo FlexibleGlass na displej SAMSUNG M215 Galaxy M21

Popis produktu

Tvrzené / temperované sklo v provedení 3MK FLEXIBLE GLASS se tváří jako obyčejné 2D sklo na displej. Unikátní je ale tím, že je sklo extra tenké a hlavně ohebné. Když sklo držíte v ruce, nevíte, zda se jedná o folii nebo tvrzené sklo. Sklo od firmy 3MK má vlastnosti jak folie tak tvrzeného skla. Díky pružnosti materiálu získalo sklo tvrdost 7H. Tato skla jsou vyrobena v prémiové kvalitě se značkou od firmy 3MK, sklo je vysoce kvalitní a balení obsahuje vše potřebné pro jeho instalaci na mobilní telefon.

Instalace je velice jednoduchá, není to žádná věda a zvládne to každý. Níže je ke shlédnutí videonávod.

Nová generace hybridního tvrzeného skla s tloušťkou pouhých 0,2mm. FlexibleGlass i přesto zaručuje vysokou odolnost. Pouze 0,2 mm tenké sklo - dává téměř neviditelnou ochrannou vrstvu na displeji. Tato jedinečná vlastnost je tím, čím se vyznačuje FlexibleGlass v kategorii skel. Vysoká ochrana proti poškrábání s tvrdostí na úrovni 7H. FlexibleGlass 2,5krát zvyšuje odolnost displeje. Nejvyšší úroveň bezpečnosti a odolnosti skla, je zárověň pružné a má anti-Crash strukturu. FlexibleGlass lze ohýbat, je pružné a bezpečné pro Vaše ruce.

Vysoký dojem pocitu autentického dotyku skutečného displeje je docilen 100% přesností a citlivostí, které je docíleno laserovou technologií výroby.Nejrychlejší aplikace bez bublinek díky nelepivé látce Inviscid-Sil™ a samolepícím štítkům Fit-In™, které pomáhají přesně umístit FlexibleGlass na displej.

Sada obsahuje: FlexibleGlass, kartičku na rozetření bublin, polohovací samolepky Fit-In™ a samolepky Dust-Fix™, čistící a suchý hadřík.

Výhody tvrzeného skla:

kvalitní sklíčko bez rámečku vysoce odolné, je velice obtížné jej poškrábat - tvrdost 7H jednoduchá instalace - bez bublinek tloušťka skla je 0.2 mm po deinstalaci nezustávají žádné zbytky lepidla kvalitní ochrana displeje mobilního telefonu během pádu 100% průhlednost reálný pocit z dotykové vrstvy displeje snadné čištění od nečistot odpuzuje vodu balení obsahuje vše potřebné pro instalaci Návod na instalaci tvrzeného skla na displej mobilního telefonu
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce 3MK
UCPS kód 4493124
UPC kód (EAN) 5903108251303
Pozice v kategorii 55. (v Ochranná skla)
Pozice v kategorii 1091. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.