Kingfisher Černá bělicí zubní pasta 100ml

Značka: prodejce neuvedl

Kingfisher Černá bělicí zubní pasta 100ml

Popis produktu

Černá bělicí zubní pasta bez fluoru od britské značky Kingfisher s aktivním uhlím je vhodná k šetrnému bělení zubů. Je bezlepková, neobsahuje GMO složky, umělá sladidla, aromata, barviva i konzervanty. Svým složením je vhodný pro vegany a vegetariány.


Calcium carbonate, lidově křída, má abrazivní efekt, který čistí jemně a účinně. Sodium Lauroyl Sarcosinate je velmi jemný a šetrný tenzid z kokosového oleje, který nenarušuje pH. Hydrated silica neboli křemík je také abrazivní látkou, tudíž jemně čistí, ale zároveň má výrazné absorbční účinky, díky nim osvěžuje dech. Nedostatek křemíku se projevuje oslabenými vazy, vznikem zubního kazu a úbytkem dásní. Aktivní uhlí absorbuje z těla, čistí zanesené póry a bělí zuby. Máta peprná má antiseptické a protizánětlivé vlastnosti a příjemně provoní dech. Fenykl zlepšuje zažívání, má dezinfekční účinek a osvěžuje dech.


Zubní pasty od Kingfisher ze Spojeného Královstí jsou vhodná pro vegany, jsou bez alkoholu, neobsahují palmový olej, parfemaci, silikony a SLS či SLES. Značka se snaží minimalizovat dopad na životní prostředí.


Použití: Malé množství pasty naneste na kartáček a vyčistěte zuby. Poté důkladně vypláchněte. 


Složení: Calcium carbonate (křída), Glycerin (glycerin), Aqua (voda), Sodium Lauroyl Sarcosinate (Lauroyl sarcosinát sodný), Hydrated silica (Křemík), Cellulose gum (celulózová guma),  Activated Charcoal (aktivní uhlí). Mentha piperita (máta peprná), Citrus Limon (Citrónovník pravý), Foeniculum anethole (fenykl), Limonene


Výrobce: White Lodge Estate, Hall Road , NR46DG, Norwich, Velká Británie


Země původu: Velká Británie


Obsah: 100 ml 

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Kingfisher
UCPS kód 2019754
UPC kód (EAN) 5016912999016

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.