Lyopotraviny s.r.o. Přírodní pařené sýry lyofilizované - sušené mrazem -nitě - korbáčiky - ŘECKÉ BYLINKY - baleno ve SKLE

Značka: prodejce neuvedl

Lyopotraviny s.r.o. Přírodní pařené sýry lyofilizované - sušené mrazem -nitě - korbáčiky - ŘECKÉ BYLINKY - baleno ve SKLE

Popis produktu

PŘÍRODNÍ PAŘENÝ SÝR LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM) - ŘECKÉ BYLINKY


baleno ve SKLE





Nitě dlouhé cca 12 cm, jsou ideální svačinkou nejen pro děti. Jsou úžasné k vínu a jsou také vhodné pro namáčení do dipů různých příchutí.

 

Přírodní pařené sýry pro nás vyrábí v Doubravském dvoře, kam určitě doporučujeme zajet na výlet, až budete v okolí Litovle. V Doubravském dvoře si totiž můžete v mlékomatu napustit čerstvé mléko, které má na povrchu krásnou vrstvu smetany a když zavítáte i do jejich krásné prodejny, najdete zde mnoho produktů, které vyrábějí z vlastního mléka a také jejich dokonalou zmrzlinu! V Doubravském dvoře si najde každý to své hezké. 

S Doubravsým dvorem jsem spojili síly už dávno, protože jsme se domluvili na sdílené dopravě a můžeme tak včas doručit každý týden naše produkty všem zákazníkům ze Scuk.cz.


 


Připravili jsme pro Vás tyto příchutě:

 



  • Lyofilizované pařené sýry ŘECKÉ BYLINKY

  • Lyofilizované pařené sýry CHILLI

  • Lyofilizované pařené sýry GYROS

  • Lyofilizované pařené sýry PAŽITKA

  • Lyofilizované pařené sýry NATURAL

  • MiXniSi Lyofilizované pařené sýry



 


Použití:


Při vzorkování jsme zjistili, že jsou sýry neuvěřitelně žravé :). Když si vezmete jeden, za chvíli Vám to nedá a jdete pro další. Lyofilizované pařené sýry mají výhodu, že si je můžete vzít kamkoli a nezkazí se Vám a zároveň víte, že máte po ruce opravdu zdravou svačinku, nebo chuťovku.


Pařené sýry jsou sice křupavé, ale nejsou tvrdé, naopak se krásně rozpadnou v puse. 


Doporučujeme také, jako netradiční jedlý dárek. 


 


Na výrobu 100 g lyofilizovaných sýrů připadá cca 180 g čerstvých sýrů.


 


 



 


 


Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Lyopotraviny s.r.o.
UCPS kód 4947845
Pozice v kategorii 11. (v Sýry)
Pozice v kategorii 506. (v Potraviny)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.