Mediashop Total Crunch

Značka: prodejce neuvedl

Mediashop Total Crunch

Popis produktu

Total Crunch ie nejlepší způsob jak dosáhnout vaše sportovní cíle a přitom zhubnout! Pokud i vy hledáte tu nejlepší cestu jak dosáhnout úspěchu při cvičení, potřebujete Total Crunch, revoluční tréninkový přístroj pomocí kterého dosáhnete krásné, vypracované tělo!


 


Stačí pár minut denně


Pouze za pár minut denně na přístroji Total Crunch si vypracujete celé tělo, spálíte tukové polštářky a uděláte pro sebe něco dobrého! Každým dnem můžete vidět změnu! Tajemství přístroje Total crunch spočívá v tom, že vaše tělo trénujete najednou, jediným plynulým pohybem.


 


Trénujete všetky partie naraz


Díky Total Crunch trénujete všechny partie najednou! Vždyť kdo z nás si nepřeje vytrénované nohy, vypracovaný zadeček, ploché břicho, pěkný hřbet a svalnaté ruce? Dokonce můžete zlepšit vaše držení těla a vaše tělo bude vypracováno tak že si to ihned každý všimne!


 


Pomáhá spalovat tuk a vybudovat pevné svaly


Pouze pomocí Total Crunch trénujete své tělo pomocí vlastní váhy! Stupňujte váš tréninkový level tak, že si nohy při cvičení vyložíte výše a tím zvýšíte také odpor. Takto dosáhnete své cíle v cvičení ještě rychleji! Kromě toho můžete trénovat různé svalové skupiny tak, že pouze změníte svůj postoj na přístroji!


 

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Mediashop
UCPS kód 3742964
UPC kód (EAN) 9010041023945

Dotazy na produkt

Dotazy a odpovědi:

Kdy bude možné koupit. Chtela bych to pro vnuka k narozeninám.
Štastný rok 2024 přeji. MZ
Dobrý den, Total Crunch můžet objednat kdykoliv. Skladem ho sice nemáme, ale jak nám to padne do objednávky, tak se hned objedná.
S pozdravem Jurasová Jarka, Popron.cz

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.