Mediashop Zoom Magix LED zvětšovací brýle

Značka: prodejce neuvedl

Mediashop Zoom Magix LED zvětšovací brýle

Popis produktu

Trápíte se vždy když musíte přečíst text napsaný malým písmem? Navlečení nitě do jehly trvá neuvěřitelně dlouho? Kapesní svítilnu nemáte nikdy po ruce a s lupou také nic nevidíte? Čtení večer v posteli je pro vás téměř nemožné? Zoom Magix LED jsou jedinečné zvětšovací skla se zabudovaným LED světlem! Vše budete okamžitě pak vidět, větší, lepší, ostřejší! Dokonce etiketa na lécích napsána drobným písmem bude okamžitě pro vás jasně viditelná! A navlečení nitě do jehly bude napříště zcela jednoduché!




Tajemství Zoom Magix LED spočívá v sklech s vysokým rozlišením které jsou kombinovány s jedinečnou LED technologií! Díky této kombinaci budte okamžitě vše vidět dokonale zvětšené a v perfektním světle! Zoom Magix LED jsou perfektní i při vašem hobby: od nynějška uvidíte každý, i ten nejmenší detail! Díky kompaktnímu designu máte Zoom Magix LED vždy po ruce! Například když chcete odstranit z prstu nebezpečnou třísku, nebo při menších opravách.


 



Se Zoom Magix LED vše okamžitě uvidíte lépe! Nalakujte si i vy večer perfektně nehty na rukou! I skládání puzzle bude odteď díky 160% zvětšení úplně jednoduché! I při při různých hrách budete vše vidět v tom nejlepším světle!



Běžné brýle nenabízejí takové zvětšení! Ale se Zoom Magix LED dosáhnete okamžitě zvětšení o 160%! Obě ruce zároveň zůstanou volné! Odteď zvládnete každou práci zcela lehce!


 



 


Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Mediashop
UCPS kód 5019389
UPC kód (EAN) 9010041022863
Pozice v kategorii 1. (v Čtecí lupy)
Pozice v kategorii 65. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.