Panasonic zastřihovač ER-GK80-S503

Značka: prodejce neuvedl

Panasonic zastřihovač ER-GK80-S503

Popis produktu

Poznejte prevratný nástroj pro úpravu chloupku na tele – SHAPER ER-GK80. Brit se zaoblenými hranami odkáže podráždení pokožky do ríše minulosti a díky jedinecnému tvaru snadno dosáhnete na jakoukoli cást tela. Soucástí je nastavitelný hrebenový nástavec pro zastrihávání na délku 3 mm až 12 mm a ochranný nástavec na citlivé oblasti.

Rychlé a bezpecné zastrižení díky inovativnímu provedení
ŠETRNE K POKOŽCE Díky technologii britu na ochranu pokožky velmi pohodlne zvládne holení nasucho i namokro. BEZ NÁMAHY Praktické ergonomické provedení dobre poslouží k rychlému a jednoduchému zastrižení. RYCHLE Ultra tenký brit se postará o rychlé a efektivní oholení na délku približne 0,1 mm. Dobre holí obema smery, což celý proces zefektivní a urychlí.

ŠETRNE K POKOŽCE – technologie britu na ochranu pokožky
Brit strojku ER-GK80-S má zaoblené hrany a úzké mezery. Díky temto úzkým mezerám strojek netahá za pokožku a nepoškozuje ji a díky zaobleným hranám nevyvíjí na pokožku témer žádný tlak, takže holí jemne a nedráždí.

Velmi tenký brit na dukladné a zároven jemné oholení
Ultra tenký brit zastrihne vousy a chloupky až na 0,1 mm a vaše pokožka tak bude velmi jemná na dotek. * Šírka pevného britu 0,1 mm.

RYCHLE — hrebenový nástavec s nastavením délky
Se hrebenovým nástavcem si jednoduše zastrihnete chloupky na tele na požadovanou jednotnou délku. Délku lze nastavit otocným tlacítkem na 10 úrovní po 1 mm od délky 3 do 12 mm. * Délka bez nástavce: 0,1 mm

Rychlé a jednoduché zastrihávání v obou smerech
Na rozdíl od predchozích modelu, které stríhaly pouze v jednom smeru, tento strojek zabírá v obou smerech. Celý proces to urychlí a navíc mužete menit smer stríhání a jednodušeji tak upravit príslušnou oblast na tele. Nabíjí se rychleji než jakýkoli jiný model a plné dobití zabere pouhou hodinu. I když se baterie zcela vybije, strojek se rychle dobije a je pripraven na použití. * Ve srovnání s modelem ER-GK60
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Panasonic
UCPS kód 2184013
UPC kód (EAN) 5025232887538

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.