Renovality - Arganový olej za studena lisovaný 100 ml - s pumpičkou

Značka: prodejce neuvedl

Renovality - Arganový olej za studena lisovaný 100 ml - s pumpičkou

Popis produktu

Hydratační olej pro všechny typy pokožky. Především vhodný na vlasy - suché, poškozené barvením.

 

Argan rostlinné zlato z Maroka. Rostlinný olej lisovaný za studena. Arganový olej má výjimečné vlastnosti v kosmetice. Patří k luxusním olejům. Je zdrojem nenasycených mastných kyselin, antioxidantů, vitamínů a fytosterolů. Arganový olej působí blahodárně na pokožku zarudlou, vysušenou i se sklonem k praskání. Redukuje vrásky, hydratuje a pomáhá udržet pokožce svěží vzhled.

 

 

Složení: Argania Spinosa Kernel Oil - Arganový olej

 

 

Objem: 100 ml

 

 

 

 

 

Způsob aplikace: Používejte na navlhčenou pleť/pokožku. Ideálního výsledku dosáhnete při noční aplikaci po odlíčení/vyčištění pleti. Pumpičkou odeberete z lahvičky požadované množství oleje do ruky, v dlaních prohřejete a poté aplikujete vmasírováním na pokožku.

 

 

Vlasové tonikum: Olejem masírujte pokožku hlavy a pak vetřete do vlasů po celé délce, zabalte do ručníku a nechejte 10 minut působit, poté opláchněte. Nanášejte na navlhčené vlasy a po zábalu umyjte dvakrát za sebou šamponem.

 

 

 

 

 

Upozornění: Pouze k vnějšímu použití! 

 

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Renovality
UCPS kód 1902904

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.