Škrabadlo XL - bílá - 560x300x70 mm

Značka: HappyClaw

Škrabadlo XL - bílá - 560x300x70 mm

Popis produktu

Kvalitní škrabadlo pro kočky Happy Claw v bílé barvě myslí na potřeby mazlíčků i jejich páníčků. Navrženo bylo pro pohodlné broušení drápků, které se nebudou v materiálu zasekávat, takže se k němu bude kočička ráda vracet. Pečlivá ruční výroba nevynechá žádný detail, aby byl každý detail perfektní. Vhodné je pro všechny typy koček, a navíc lze toto kartonové škrabadlo použít pro těžké kočky.

Hlavní výhoda škrabadla pro kočky z kartonu

V čem je škrabadlo z kartonu lepší než klasické sisalové? Vnitřní část materiálu je přirozeně měkčí, díky čemuž se kočka při broušení drápků nezachytává a materiál netrhá. To umožňuje dělat delší tahy a ostré drápky přirozeně obrousit. Kočka se navíc může během procesu dostatečně zapřít přímo na škrabadle, takže neklouže po podlaze a neničí ji. A když přijde čas odpočinku, poslouží kartonové škrabadlo zároveň jako místo odpočinku a lenošení.

Škrabadlo pro kočky je vyráběno ručně a ekologicky

Škrabadlo z kartonu Happy Claw myslí kromě „tygříků“ také na přírodu; vyrobeno je z vlnité lepenky (kartonu), která je k životnímu prostředí maximálně šetrná. V případě potřeby lze škrabadlo pro kočky jednoduše recyklovat, stačí ho odnést do kontejneru. S ohledem na bezpečnost nemá škrabadlo Happy Claw žádné ostré hrany a nehrozí proto poranění tlapek (polštářků zespodu tlapek).

Co kartonové škrabadlo pro kočky nabízí

- Pohodlné řešení pro vás i vaši kočičku

- Kvalitní ruční výroba škrabadla přímo v ČR

- Přirozené a pohodlné broušení drápků

- Poslouží i jako místo k odpočinku

- Škrabadlo z kartonu je zcela ekologické

- Rozměry škrabadla: 56 x 30 x 7 cm

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 8,0 cm
Šířka zabaleného produktu 38,0 cm
Délka zabaleného produktu 58,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 3,00 kg
Výrobce PB boxs s.r.o.
UCPS kód 668524
UPC kód (EAN) 0745125089133

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.