Prací gel color - Feel Eco 1500ml

Značka: prodejce neuvedl

Prací gel color - Feel Eco 1500ml

Popis produktu

Popis

Koncentrovaný tekutý prostředek určený k praní barevného a tmavého prádla. Díky svému koncentrovanému složení a vysokému obsahu enzymů je velmi účinný již při nízkých teplotách. Zároveň obsahuje složky, které chrání a oživují barvu praných textilií. Aktivní látky obsažené v pracím prostředku jsou rostlinného původu a jsou snadno biologicky rozložitelné. Prací gel není vhodný pro vinu a hedvábí.Nepoužívejte na vlnu a hedvábí. Dermatologicky testováno u osob s citlivou pokožkou (NETESTOVÁNO NA ZVÍŘATECH). Aktivní látky obsažené v pracím prostředku jsou rostlinného původu a jsou snadno biologicky rozložitelné (biodegradabilní) = šetří životní prostředí.



Složení

5% nebo více, méně však než 15%: aniontové povrchově aktivní látky, neiontové povrchově aktivní látky, méně než 5%: mádlo, enzymy, parfémy, laurylamine dipropylenediamine, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone


EAN kód 8594005475830


Hmotnost 1500 g


Množství v balení 9 ks


 

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 1772020
UPC kód (EAN) 8594005475830

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.