Acer Nitro Urban backpack, 16" černý s červenými prvky, voděodolný a otěruovzdorný materiál,

Značka: prodejce neuvedl

Acer Nitro Urban backpack, 16"  černý s červenými prvky, voděodolný a otěruovzdorný materiál,

Popis produktu

Acer Nitro Urban backpack, pro až 16" NB - černý s červenými prvky, voděodolný a otěruovzdorný materiál, 0,5 kg, 45 x 31 x 12 cm¨

Acer Nitro Urban Backpack GP.BAG11.02E, dokonalý společník pro každodenní dobrodružství ve městě i mimo něj. Tento stylový a funkční batoh je navržen tak, aby bezpečně chránil váš 15.6" notebook, zatímco vy křižujete městem. S voděodolným a odolným materiálem se nemusíte obávat nepříznivého počasí. Jeho tenký a lehký design zajišťuje, že batoh není na zádech těžký, a díky polstrovanému zadnímu panelu s designem pro lepší proudění vzduchu zůstane váš chrbát v pohodlí a suchu.

Batoh Nitro Urban je vybaven polstrovanou přihrádkou pro notebook, horní kapsou pro osobní věci a příslušenství, a nastavitelnými ramenními popruhy, které zajistí pohodlné nošení bez ohledu na vaši postavu.
S objemem 16,74 litrů a rozměry 45 × 31 × 12 cm je dostatečně prostorný pro všechny vaše potřeby, a přitom zůstává kompaktní.

Ať už jste student, profesionál nebo hráč, Acer Nitro Urban Backpack GP.BAG11.02E je ideální volbou pro bezpečné a stylové přenášení vašeho notebooku a dalších nezbytností. Vyberte si Acer Nitro Urban Backpack a buďte připraveni na cokoli, co vám den přinese
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Acer
UCPS kód 5723695
UPC kód (EAN) 4711121027048

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.