BaZebišman a jiné hrůzy

Značka: kniha

Memark doporučuje Novinka
BaZebišman a jiné hrůzy
  • Moje rýmovačky mají především poukazovat na to, jak je u nás, v České republice s Babišem, Zemanem a jejich poskoky a patolízaly, skoro všechno špatně.
  • Popisuju poslední léta, kdy se nás znovu snaží ničit po mnoha stránkách komunisti, estébáci a jiná pakáž. Převlečená nyní za oligarchy, miliardáře...
  • Píšu celý život do šuplíku. Už mám zaplněny skoro dva. Fakt docela velké. Říkal jsem si, vydám alespoň něco, aby nebylo lidstvo ochuzeno.
  • Tak jsem si konečně, v poslední době, začal plnit sny a napsal a vydal první knížku.
  • Více

Popis produktu

BaZebišman a jiné hrůzy

BaZebišman a jiné hrůzy

Tohle rýmování vypadá možná trochu pesimisticky. Ale ono to u nás opravdu, v posledních letech, takové je.
To, v čem žijeme a hlavně, kdo jsou na čele tohoto státu a mají největší vinu na tom marasmu, do kterého sklouzáváme. Nebo se dokonce propadáme. Stále si to málo z nás uvědomuje.

Věřím však vždy v něco lepšího, v brzký zlom, viz Senát ČR. Že se podaří utvořit i novou slušnou koalici také v Poslanecké sněmovně. Díky tomu se tady dočkáme pro změnu demokratické vlády.

O prezidentovi nemluvě. To nám zavinili trochu „krátkozrací" spoluobčané. Bohužel jich bylo, obávám se, že stále je, docela dost. Až zbytečně moc těch, co se příliš nezamýšlejí nad tím, co můžou nerozvážnou volbou způsobit. Snad se ten poměr po příštích volbách vylepší.

Tak jsem si konečně, v poslední době, začal plnit sny a napsal a vydal první knížku. Navíc velmi aktuální. Týká se současné politické situace, tedy posledních několika let. Spíše desítek let. Zkrátka té doby, po kterou nám tu vládli, vládnou a stále nás po mnoha stránkách ničí bolševici, komunisti, estébáci a jiná pakáž.

Zobrazit více

Parametry

datum vydání prosinec 2020
počet stránek 106
formát papíru A5
technologie tisku vytiskl: TiskovyExpress.cz
věkové rozmezí 15 až ...
žánr verše, epigramy

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 1,5 cm
Šířka zabaleného produktu 20,0 cm
Délka zabaleného produktu 27,5 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,14 kg
Výrobce Zbyněk Fiedler
UCPS kód 1784878
UPC kód (EAN) 9788088320678
Pozice v kategorii 1. (v Poezie)
Pozice v kategorii 34. (v Knihy a časopisy)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.