ETS20 SÁČKŮ ČISTÝ HEŘMÁNEK - BIO

Značka: prodejce neuvedl

ETS20 SÁČKŮ ČISTÝ HEŘMÁNEK - BIO

Popis produktu

Náš zklidňující heřmánek, bezkofeinový nápoj je dokonalým prostředkem k nervovému zklidnění, protože je dokázáno, že podporuje uvolnění a ulevuje od stresu. Je skvělý v kteroukoli denní nebo noční dobu. Váš ideální partner pro spaní. U heřmánku je taktéž prokázáno, že zdolává nachlazení a zbavuje křečí při menstruacích... veškerá dobrota z překrásné květiny.


Nová řada English Tea Shop vám nabízí obdivuhodný výběr neopakovatelných gourmet čajů. Vyzkoušejte umění čaje tak, jako nikdy předtím. Vytvořili jsme každý z těchto čajů s velkou dávkou péče a vášně pro vaše blaho a uspokojení. Zdravé čaje s velkolepu chutí a nekompromisně vzrušující.


Dovozce: Feel Nature s.r.o., Petrohradská 3, 101 00 Praha 10
Výrobce: Pro The English Tea Shop Ltd, Londýn, pěstováno a baleno na Sri Lance
PŘÍPRAVA:
Horký nápoj: Vhoďte jeden sáček do hrnku, zalijte vařící vodou a nechte vyluhovat 2-3 min. Oslaďte dle libosti. Vychutnávejte!
Příprava ledového čaje (1litr): uvařte 6 čajových sáčků v 500 ml vařící vody po dobu 4-5 min. Dolijte 500 ml teplé vody. Nechte vychladit v lednici nebo doplňte kostkami ledu. Oslaďte dle libosti a vychutnávejte!
SLOŽENÍ: bio čistý heřmánek*
*Certifikované produkty ekologického zemědělství, Control Union Certifications Ltd.


Spotřebujte do: datum uvedené na dně krabičky mm.rrrr!
Skladujte na chladném a suchém místě. 20 sáčků á 1g, čistá hmotnost 20g
 

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 848509
UPC kód (EAN) 680275029250

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.