GRASS Kyselý čištěc do koupelny "Apartment Series A9"

Značka: prodejce neuvedl

GRASS Kyselý čištěc do koupelny  "Apartment Series A9"

Popis produktu

Kyselinový čisticí prostředek na čištění koupelen. Vhodné pro šetrné čištění sprchových koutů, van, umyvadel, vodovodních baterií a dalšího vybavení. Nepoškozuje chromované, plastové povrchy, kyselinovzdorné dlaždice a smalt.


Způsob aplikace: Nastříkejte připravený roztok na houbu nebo ubrousek a očistěte povrch. Otřete vlhkým hadříkem a povrch vyleštěte. 


Upozornění: POZOR! Držte mimo dosah dětí! Používejte gumové rukavice! V případě kontaktu s očima nebo pokožkou opláchněte velkým množstvím vody. V případě potřeby vyhledejte lékařskou pomoc. Nepoužívejte současně s jinými čisticími prostředky. Před použitím vyzkoušejte na malém, nenápadném místě. Složení: >30 % čištěné vody; >5, ale <15% kyselina citrónová; <5%: neiontové tenzidy, akrylový kopolymer, d-limonen, parfemováno, barveno. Podmínky skladování: skladujte při teplotách od +5 do + 35˚С. Vyhněte se přímému slunečnímu záření. Datum spotřeby: garantovaná trvanlivost - 24 měsíců od data výroby v originálním, neotevřeném balení.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce GRASS
UCPS kód 3158576
UPC kód (EAN) 4630037512267

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.