UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

H2 Iodisel® jódové tablety 90 tablet (3 balení) + ZDARMA H2 Iodisel® 30 tablet | Molekulární vodík®

Značka: H2 World

Novinka
H2 Iodisel® jódové tablety 90 tablet (3 balení) + ZDARMA H2 Iodisel® 30 tablet | Molekulární vodík®

Popis produktu

Vyvážená kombinace důležitých minerálů zaměřená na podporu správné funkce imunitního systému, která navíc obsahuje prebiotika (FOS a rostlinnou vlákninu). Prebiotika v tlustém střevě podporují růst laktobacilů a bifidobakterií, které produkují Molekulární Vodík®, ten poté proniká do buněčných struktur, které mohou být poškozeny oxidativním stresem. 

Složení je navrženo k dopnění stravy koncentrovanými zdroji jódu a selenu se synergickým působením s rolí Molekulárního Vodíku® při tzv. zhášení volných radikálů. Vodík je bez vedlejších účinků, protože nadměrné množství se vylučuje z těla vydechováním. 

SELEN: Přispívá k normální funkci imunitního systému a činnosti štítné žlázy. Selen přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. 

JÓD: Přispívá k normální tvorbě hormonů štítné žlázy a rozpoznávacím funkcím (soustředění, myšlení, paměť, řešení problémů), také k normální činnosti štítné žlázy. Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a činnosti nervové soustavy, také k normálnímu stavu pokožky - udržení svěží a zářivé pleti. 

Složení je určeno jako optimální k harmonizaci imunitního systému v rámci fyziologické reakce na přítomnost antigenů a udržení zdraví, kdy je velmi důležitá spolupráce štítné žlázy s imunitním systémem. 

  • 30 tablet na celý měsíc
  • malé, snadno polykatelní a chutné tablety
  • bez lepku, laktózy a GMO
  • 1 tableta denně k vašemu přirozenému dennímu příjmu jódu
  • v jedné tabletě je 25 % doporučené denní dávky jódu (= 35,5 μg jódu, v 5 tabletách je 187,5 μg jódu a v 6 tabletách 225 μg jódu).
  • v jedné tabletě je 25 % doporučené denní dávky selenu ( 13,75 μg selenu, v 5 tabletách 68,75 μg selenu a v 6 tabletách je 82,5 μg selenu).

 

Složení: bambusová vláknina, fruktooligosacharidy (FOS), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin), sladidlo (trehalóza*), jód (jodid draselný), selen (seleničitan sodný).

Doporučené dávkování a upozornění pro užívání: 1 tableta denně, vždy zapít dostatečným množstvím vody či čaje před jídlem nebo během jídla. V případě potřeby (mimořádné události) lze dávku zvýšit a užít 5 tablet najednou (ženy a děti od 3 let věku) nebo 6 tablet najednou (muži a těhotné ženy). Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. 

Skladování: Uchovávejte v suchu a temnu při teplotě do 25°C. Ukládejte mimo dosah dětí.

Balení: 30 tablet v blistru

Hmotnost obsahu: 27 g

Výrobce: H2 Pharm s.r.o., Muglinovská 154/73, Muglinov, 71200, Ostrava, Česká republika

Distributor: H2 WORLD HEALTH & BEAUTY COMPANY s.r.o., Muglinovská 154/73, Muglinov, 71200, Ostrava, Česká republika

Min. trvanlivost do konce: viz obal / skládačka

Šarže č.: viz obal

 

www.H2world.world

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 2,0 cm
Šířka zabaleného produktu 7,0 cm
Délka zabaleného produktu 12,5 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,27 kg
Výrobce H2 WORLD HEALTH & BEAUTY COMPANY s.r.o.
UCPS kód 4635421
UPC kód (EAN) 8594208650133

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.