Mediashop Livington Prime Steam Mop

Značka: prodejce neuvedl

Mediashop Livington Prime Steam Mop

Popis produktu

Už vás více nebaví celé hodiny drhnout váš dům? Máte už dost drhnutí silnými chemickými prostředky váš příbytek po čtyřech? Skončete s tím už dnes! Dokážete to pomocí přístroje Livington Prime Steam Mop, prvního, výkonného parního čističe 10-v-1 na světě, který odstraní i tu nejodolnější špínu!




1 parní čistič, 10 funkcí


Livington Prime Steam Mop je nejefektivnější čistič podlah, odtraní jakoukoliv špínu na jakémkoliv druhu podlahy. Čistí do hloubky a odstraní všechny nepříjemné zápachy a také dezinfikuje, to vše pouze pomocí čisté vody zcela bez chemikálií. Dokonce přilepená žvýkačka, i zaschlý vosk jsou pro něj pouze hračkou. Je to jeden z nejvýkonnějších čističů koberců na trhu. Geniální čistič koupelen a záchodů, který dokáže odstranit až 99% bakterií.



Plíseň už nemá žádnou šanci!


Livington Prime Steam Mop můžete pomocí jediného stisknutí přeměnit na geniální ruční parní čistič. Zároveň se tak z něj stane nejdůkladnější čistič obkládaček a spár jaký si jen umíte představit. S Livington Prime Steam Mop získáte i skvělého pomocníka při čištění kuchyně, který odstraní i tu nejsilněji špínu během několika vteřin. Zároveň je tento přístroj i číslo jedna mezi čističi oken na trhu - postará se o křišťálově čisté okna bez šmouh!



Multifunkční pomocník: dezinfikuje a vyčistí do hloubky


Osvěží také různé druhy textilií: košile nebo halenky, všechny druhy oděvů mohou být okamžitě připraveny na to, abyste si je ihned oblékli. Ve zkratce: s LIvingt

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Mediashop
UCPS kód 4980337
UPC kód (EAN) 9010041010297

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.