Moodo Vesta dámská RETOO

Značka:

Moodo Vesta dámská RETOO

Barva:

černá

Velikost:

M/L

Popis produktu

Zobrazit více

Popis produktu

OVERSIZED VESTA S KAPUCÍ

100% POLYAMIDE Dámská vesta v černé barvě je mimořádně stylovým a elegantním doplňkem vašeho šatníku. Vyrobeno z vysoce kvalitního polyamidu, zaručuje odolnost a pohodlí při nošení. Žádný vzor a hladký povrch mu dodávají nadčasový charakter, který jistě přitáhne pozornost ostatních. Límec dodává na třídě a dělá vesta velmi šik. Náplastové kapsy navíc umožňují uschovat drobnosti, jako jsou klíče nebo telefon. Vesta je bez rukávů, což zajišťuje volnost pohybu, a zip po celé délce umožňuje snadné oblékání a vyzouvání. Délka tílka sahá k bokům, což navíc zvýrazňuje ženskou postavu.

Ideální pro mnoho různých příležitostí. Můžete jej nosit každý den k džínům nebo látkovým kalhotám a vytvořit tak módní a pohodlný komplet. Vesta se perfektně hodí ke košilím i halenkám. Díky univerzálnímu charakteru ji snadno sladíte s mnoha prvky vašeho šatníku.

Neváhejte a přidejte do své sbírky ještě dnes tuto jedinečnou dámskou vestu, která vám umožní vyniknout a cítit se sebejistě za každé situace!
Zobrazit více

Detaily produktu

UCPS kód 5979598

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.