Agro VITAL STYLE KONTROLA HMOTNOSTI 12 kg

Značka: prodejce neuvedl

Agro VITAL STYLE KONTROLA HMOTNOSTI 12 kg

Popis produktu

Kompletní chutné dietní krmivo podporuje kontrolované hubnutí, aniž by měl Váš 4nohý přítel hlad. Toho je dosaženo vyváženou kombinací ingrediencí s nízkým obsahem tuku, vysokým podílem hrubé vlákniny a nízkou energetickou hodnotou. Díky lehce stravitelným bílkovinám v krmivu je zachována svalová hmota. Pes postupně hubne a zároveň se stává aktivnějším. Léčivé byliny jako řebříček podporuje metabolismus a kořen čekanky přispívá k dobrému trávení.

Účinné trávení je důležité pro zdraví Vašeho čtyřnohého miláčka a je možné pouze s vyváženou stravou. Proto se krmivo od VITAL STYLE skládá z rozmanité a vyvážené kombinace dobře stravitelných přísad, zdrojů proteinů živočišného i rostlinného původu, velmi kvalitních obilovin a množství bylin. Omega-3 a omega-6 mastné kyseliny, prebiotika a mnohé další přírodní složky jsou dalšími důležitými stavebními prvky, které zajišťují optimální funkci trávení.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Agro
UCPS kód 5389849
Pozice v kategorii 2. (v Krmivo)
Pozice v kategorii 158. (v Chovatelství, rybářství a myslivost)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.