audio kabel - AUX Cable USB-C - Jack 3,5 mm, 1m, černá

Značka: prodejce neuvedl

audio kabel - AUX Cable USB-C - Jack 3,5 mm, 1m, černá

Popis produktu

Kvalita, kterou můžete slyšet

Chcete poslouchat své oblíbené skladby bez přerušení? Vyberte si kabel AUX od 3mk Protection a vychutnejte si skvělou kvalitu zvuku – ať jste kdekoli. Jedná se o moderní audio kabel, se kterým rychle a pohodlně propojíte svá zařízení, například chytrý telefon s autorádiem, reproduktor nebo jakékoli jiné zařízení se zásuvkou AUX.

Rozbalte se, připojte se a poslouchejte

AUX kabel od 3mk Protection je tenký, dlouhý a ohebný, ale nepředstavuje riziko zamotání do drátů. Díky použitým materiálům je zcela odolný proti zamotání. Rozvíjíte, spojujete se a posloucháte hudbu. Neztrácíte čas ani energii bojováním s uzly. Flexibilní kabel pak snadno srolujete do kompaktní role a vložíte například do přihrádky v autě, šuplíku nebo kapsy v batohu. Zabere minimum místa.

Solidnost & spolehlivost

AUX kabel od 3mk Protection je vyroben z prémiových komponent, proto je tak odolný, spolehlivý a pohodlný na používání. Výrobce mimo jiné použil: pevný, nerozbitný silikonový materiál a hliník. Správně používaný hudební kabel vám bude sloužit roky a poskytne vám hudební zážitky na očekávané úrovni.

Specifikace
  • Typ konektoru USB-C – Jack 3,5 mm
  • Materiál silikon + hliník
  • Délka 1 m
  • Hmotnost brutto: 28 g, netto: 13 g
FAQ - často kladené otázkyZ jakých materiálů jsou kabely vyrobeny?

Kabely jsou vyrobeny ze silikonu a hliníku.

Co je kabel USB-C - Jack 3,5 mm™ AUX?

Jedná se o kabel sloužící k propojení audio zdrojů se vstupem USB-C k audio zařízením. Na jednom konci má 3,5 mm stereo konektor a na druhém USB-C konektor.

Jaká zařízení mohu připojit pomocí kabelů?

Kabely lze použít k připojení široké škály zařízení, včetně chytrých telefonů, tabletů, notebooků, stolních počítačů, MP3 přehrávačů, přenosných reproduktorů, automobilových a domácích stereo a dalších audio zařízení.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce 3MK
UCPS kód 5968244
UPC kód (EAN) 5903108528788
Pozice v kategorii 77. (v HDMI)
Pozice v kategorii 14038. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.