Autronic Kancelářská židle, potah černá látka a černá síťovina MESH, houpací mech.

Značka:

Autronic Kancelářská židle, potah černá látka a černá síťovina MESH, houpací mech.

Materiál:

Textil

Popis produktu

Zobrazit více

Popis produktu

Tato kancelářská židle, vyrobená renomovanou značkou Autronic, definuje pohodlí a styl v každém pracovním prostoru nebo jídelně. Její klasická silueta v kombinaci s moderní síťovanou textilií nabízí estetiku, která bez námahy překlenuje propast mezi tradičním a moderním designem. Elegantní černý odstín židli dodává nádech sofistikovanosti a činí z ní všestranný doplněk vhodný k sezení téměř u každého pracovního nebo jídelního stolu.

Částečně polstrovaný sedák, promyšleně navržený s ohledem na pohodlí uživatelů, vybízí k delšímu sezení bez nepohodlí. Zahrnutí bederní opěrky zvyšuje jeho ergonomické výhody a zajišťuje, že udržení správného držení těla je nejen možné, ale stane se přirozenou součástí vašeho dne. Bez čalouněných područek si zachovává elegantní a neokázalý vzhled, který podtrhuje vytříbený design a výjimečnou kvalitu provedení židle.

Kancelářská židle Autronic především usnadňuje poutavé a produktivní prostředí. Prodyšná síťovina zajišťuje, že i při dlouhém používání zůstane pohodlí nekompromisní. Ať už je tato židle umístěna v rušném kancelářském prostředí nebo v klidném domácím pracovním prostoru, slibuje nejen funkčnost, ale také vnesení elegance a pohody do vaší každodenní rutiny.
Zobrazit více

Popis produktu

S kancelářskou židlí Autronic, která je kombinací klasického designu a moderní funkčnosti, pozvednete podstatu pohodlí a stylu svého pracovního prostoru. Její zářivě červené čalounění z textilní síťoviny nejenže dodá každému kancelářskému prostředí barevný nádech, ale také zajistí prodyšnost během dlouhých hodin práce. Částečně polstrovaný sedák slibuje příjemný plyš, takže je vhodný pro sezení téměř u každého pracovního nebo jídelního stolu, čímž podporuje produktivitu, aniž by bylo obětováno pohodlí.

Tato kancelářská židle je navržena s pečlivým důrazem na ergonomickou podporu, má zabudovanou bederní opěrku a integrovanou opěrku hlavy, které jsou uzpůsobeny tak, aby poskytovaly jedinečnou oporu a snižovaly zátěž vašich zad a krku po celý den. Ačkoli područky nejsou čalouněné, jejich elegantní design doplňuje celkovou estetiku a zároveň poskytuje pohodlné místo pro odpočinek vašich rukou, což z ní činí nepostradatelný kousek jak pro firmy, tak pro domácí kanceláře.

Značka Autronic je synonymem kvality a elegance a tato červená kancelářská židle není výjimkou. Její klasické kontury vnesou do jakéhokoli prostředí atmosféru sofistikovanosti, zatímco pokročilé funkce zajistí, že splní dynamické potřeby dnešních profesionálů. Ať už připravujete návrhy nebo si vychutnáváte jídlo, tato židle vyniká jako důkaz luxusu a ergonomického designu, což z ní činí váženou volbu pro ty, kteří si cení pohodlí bez kompromisů na úkor stylu.
Zobrazit více

Popis produktu

Vylepšete atmosféru jakéhokoli pracovního prostoru s klasicky navrženou kancelářskou židlí Autronic, která je dokonalou kombinací pohodlí a elegance. Tato židle, vyrobená s důrazem na detail, má polstrovaný sedák čalouněný sofistikovanou šedou síťovinou, která nejen vyzařuje styl, ale také zajišťuje prodyšnost a pohodlí i při delším sezení. Mírné zakřivení a velkorysá opěrka hlavy vybízejí uživatele, aby se opřeli a pocítili bezkonkurenční oporu po celý pracovní den.

Podstata této židle spočívá v pečlivě přizpůsobené bederní opěrce, která zajišťuje ergonomicky správnou polohu při sezení, jež podporuje produktivitu a pohodu. Ačkoli postrádá čalouněné područky, tento prvek se hladce integruje do jejího klasického půvabu a nabízí neomezený pohyb a flexibilitu pro dynamické kancelářské prostředí. Díky své nenápadné eleganci se perfektně hodí téměř ke každému pracovnímu nebo jídelnímu stolu a ztělesňuje všestrannost v každém ohledu.

Společnost Autronic opět stanovila měřítko pro kancelářský nábytek tím, že spojila funkčnost s nadčasovým designem. Šedý odstín židle působí jako plátno, které je připraveno doplnit různé kancelářské interiéry nebo elegantně vyniknout v intimních domácích kancelářích. Tato kancelářská židle neslibuje pouze estetický dojem, ale také závazek k pohodlí a zdraví, což z ní činí nepostradatelný doplněk jak do profesionálních, tak do osobních prostor.
Zobrazit více

Detaily produktu

UCPS kód 5949280

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.