Autronic Kancelářská židle, potah černá látka MESH a síťovina MESH, výškově nastavitelná, kovový chromovaný kříž

Značka:

Autronic Kancelářská židle, potah černá látka MESH a síťovina MESH, výškově nastavitelná, kovový chromovaný kříž

Materiál:

Síťovina

Popis produktu

Zobrazit více

Popis produktu

Pozvedněte svůj pracovní prostor díky kancelářské židli Autronic, modernímu zázraku, který spojuje formu s funkčností. Její zářivě modrý odstín nejenže dodá vaší kanceláři barevný nádech, ale také jí vtiskne moderní styl, takže se stane výrazným kouskem, který vynikne v každém prostředí. Židle, kterou dokonale doplňuje její elegantní design, je vhodná k sezení téměř u každého pracovního nebo jídelního stolu a poskytuje všestrannost, aniž by byla obětována stylu.

Židle Autronic je vyrobena z nejjemnějšího síťovaného materiálu a nabízí bezkonkurenční pohodlí a prodyšnost. Prodyšný opěrák zajišťuje, že dlouhé hodiny práce zvládnete s maximální lehkostí, umožňuje cirkulaci vzduchu a zabraňuje jakémukoli nepohodlí. Tato vlastnost je výhodná zejména v teplém podnebí nebo pro ty, kteří tráví značnou dobu vsedě, a činí z ní nezbytný doplněk vaší sbírky kancelářského nábytku.

Ačkoli tato židle není vybavena čalouněnými područkami, bederní opěrkou ani opěrkou hlavy, její konstrukce byla zdokonalena tak, aby upřednostňovala pohodlí uživatele a ergonomickou podporu. Její minimalistická estetika není jen o vzhledu, ale přispívá také k celkovému pohodlí a funkčnosti tohoto kusu. Značka Autronic je synonymem kvality a trvanlivosti, což zaručuje, že tato židle není jen okamžitým vylepšením vašeho kancelářského prostoru, ale i dlouhodobou investicí do vašeho pohodlí a pohody.
Zobrazit více

Popis produktu

Tato moderní kancelářská židle, vyrobená uznávanou značkou Autronic, spojuje formu a funkčnost do jednoho celistvého kusu nábytku, který pozvedne každý pracovní prostor. Její zářivý růžový odstín přináší hravý a zároveň sofistikovaný barevný nádech, který je ideální pro dodání osobitosti profesionálnímu prostředí nebo elegantního vkusu osobním prostorám. Díky svému elegantnímu designu působí jako výrazný kousek, který může doplnit téměř jakýkoli pracovní stůl nebo jídelní sestavu.

Volba síťovaného materiálu sedáku i opěráku nejenže přispívá k jeho modernímu vzhledu, ale také poskytuje mimořádnou úroveň pohodlí. Prodyšné opěradlo zajišťuje pohodlné sezení i během dlouhých hodin práce, protože umožňuje volnou cirkulaci vzduchu a zabraňuje jakémukoli nepohodlí spojenému s dlouhodobým sezením. Tato vlastnost v kombinaci s jeho stylovým profilem z něj činí ideální doplněk pro firmy, které chtějí vybavit své kanceláře s ohledem na pohodlí a styl.

Společnost Autronic pečlivě vytvořila tuto kancelářskou židli bez čalouněných područek, bederní opěrky nebo opěrky hlavy a zaměřila se na jednoduchost a efektivitu designu. Tento promyšlený přístup zajišťuje neokázalé linie a umocňuje elegantní vzhled židle, přičemž zajišťuje její výjimečné pohodlí. Čalounění ze síťoviny dále doplňuje její moderní estetiku a slibuje odolnost a snadnou údržbu. Židle Autronic je vhodná pro celou řadu prostředí, od firemních kanceláří až po domácí pracoviště.
Zobrazit více

Popis produktu

Ponořte se do ztělesnění moderní elegance s kancelářskou židlí Autronic, v níž se snoubí design a funkčnost, aby vylepšily váš pracovní prostor. Tato židle, vyrobená z elegantního černého síťovaného materiálu, je nejen vizuální lahůdkou, ale také poskytuje výjimečné pohodlí při dlouhých hodinách u pracovního nebo jídelního stolu. Absence čalouněných područek podtrhuje její moderní vzhled a zajišťuje, že se bez problémů začlení do jakéhokoli interiérového designu.

Srdce této židle spočívá v prodyšném opěradle, což je promyšlený prvek navržený tak, aby vás udržel v pohodě a komfortu po celý den. Síťovaná tkanina umožňuje optimální cirkulaci vzduchu, čímž eliminuje nepohodlí a zlepšuje soustředění. Ať už se pohybujete v náročných podmínkách kanceláře, nebo si vychutnáváte jídlo, kancelářská židle Autronic je důkazem trvalého pohodlí a stylu.

Kromě stylové fasády židle slibuje odolnost a oporu, což z ní činí ideální volbu jak pro firmy zařizující své kanceláře, tak pro soukromé zákazníky, kteří hledají vylepšení své domácí kancelářské sestavy. Bez bederní opěrky nebo opěrky hlavy je mistrem jednoduchosti a funkčnosti a nabízí nepřerušovanou siluetu, která je vhodná téměř ke každému pracovnímu nebo jídelnímu stolu. Vstupte do světa sofistikovanosti a pohodlí s kancelářskou židlí Autronic - kde se luxus snoubí s praktičností.
Zobrazit více

Detaily produktu

UCPS kód 5903945

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.