Autronic Kancelářská židle, tmavě hnedá kůže, plast v barvě champagne, kolečka pro tvrdé podlahy Kůže

Značka: prodejce neuvedl

Autronic Kancelářská židle, tmavě hnedá kůže, plast v barvě champagne, kolečka pro tvrdé podlahy Kůže

Popis produktu

Vstupte do světa Autronic – kombinace moderního designu a komfortu. Kancelářská židle v jemném hnědém odstínu představuje ztělesnění stylu. Moderní mistrovské dílo čalouněné prvotřídní kůží s vkusnými měděnými nohami je ideální pro všechny, kdo chtějí zaujmout a dodat pracovnímu prostoru nádech luxusu.

Každý je navržený pro dosažení maximální spokojenosti. Polstrované kožené područky a velkorysá šířka vás zvou k posezení, které se přizpůsobí maximálnímu pohodlí a celodenní efektivitě. Díky absenci bederní a hlavové opěrky umožňuje konstrukce židle příjemný odpočinek díky ergonomickému dvojitému polohování.

Rozhodně se pro židli Autronic – kombinaci elegance a funkčnosti. Neinvestujete do nábytku, ale do životního stylu. Kožené kancelářské křeslo se hodí ke každému stolu a dokonale splyne s jakýmkoli prostředím. Důvěřujte značce, která je synonymem prestiže a moderních trendů.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Autronic
UCPS kód 5903933
UPC kód (EAN) 8591957585839
Pozice v kategorii 212. (v Kancelářské židle a křesla)
Pozice v kategorii 8950. (v Nábytek)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.