Autronic Kancelářské křeslo v černé ekokůži, kříž a područky ve stříbrném plastu, kolečka pro tvrdé podlahy Ekokůže

Značka: prodejce neuvedl

Autronic Kancelářské křeslo v černé ekokůži, kříž a područky ve stříbrném plastu, kolečka pro tvrdé podlahy Ekokůže

Popis produktu

Ponořte se do náruče křesla Autronic – důkazem dokonalosti kancelářského nábytku. Křeslo je vyrobeno v elegantním moderním designu. Působivý černý odstín a hladké čalounění z ekokůže vyzařují asertivní a zároveň elegantní atmosféru. Osobitý vzhled doplňuje prošívání křesla, které promění pracovní prostor v prestižní místnost.

Kancelářské křeslo Autronic z ekokůže nevzbuzuje pouze estetický obdiv – je stvořeno pro pohodlí spojené s funkčností. Čalouněné područky poskytují dodatečné pohodlí, které si užijete při dlouhé práci. Šířka křesla 64 cm zajišťuje kompatibilitu s téměř jakýmkoliv stolem a stane se nepostradatelným prvkem ve vaší kanceláři.

Půvab křesla Autronic nespočívá pouze v oslnivé estetice a vynikajícím pohodlí. Ztělesňuje dokonalé spojení formy a funkce. Kancelářská židle potažená do ekokůže stvrzuje závazek k udržitelnosti a ohleduplnosti k životnímu prostředí. Vychutnejte si půvabné spojení stylu, pohodlí a ohleduplnosti k životnímu prostředí, které je značce Autronic vlastní.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Autronic
UCPS kód 5903930
UPC kód (EAN) 8591957585808
Pozice v kategorii 207. (v Kancelářské židle a křesla)
Pozice v kategorii 8955. (v Nábytek)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.