Autronic SET 1+4, 120x75 cm, barva třešeň

Značka:

Autronic SET 1+4, 120x75 cm, barva třešeň

Materiál:

Masiv

Popis produktu

Zobrazit více

Popis produktu

Zažijte klidnou kombinaci jednoduchosti a sofistikovanosti s naším jídelním setem Autronic. Tato klasická sestava, vyrobená z prvotřídního masivního dřeva, se může pochlubit obdélníkovou stolní deskou a čtyřmi židlemi s čalouněním z kvalitní hrubé látky. Věčně elegantní vzhled dokonale odráží dubové moření, které mu propůjčuje hřejivost a bohatost, a vytváří tak útulnou atmosféru ideální pro jakékoli prostředí.

Nadčasová krása kolekce je dynamicky ztvárněna v základním přírodním barevném provedení a krásném dřevěném dekoru zdobícím horní desku. Funkčnost se zde setkává s umným designem, díky čemuž tyto kousky stylově ukotví vaše kancelářské či domácí prostředí, aniž by se vzdaly pohodlí nebo trvanlivosti.

Naše sada stolu a židlí z masivního dřeva nabízí zvýšenou stabilitu pro dlouhodobé používání. Tyto kusy, vkusně stylizované tak, aby doplnily jakoukoli výšku stolu, představují jedinečnou kombinaci robustnosti a elegance. Poznejte krásu skutečného řemeslného zpracování se setem Autronic, která skutečně definuje klasický luxus a kvalitu.
Zobrazit více

Popis produktu

Pozvedněte svůj zážitek ze stolování s jídelní soupravou Autronic, která je harmonickou kombinací skandinávského stylu a bezkonkurenční odolnosti. Tato souprava je vyvedena v čistě bílém odstínu a vnáší do každého jídelního prostoru atmosféru sofistikovanosti a klidu, takže je dostatečně univerzální, aby doplnila řadu interiérových dekorů. Kusy jsou vyrobeny z masivního dřeva a mohou se pochlubit nadčasovým designem, který spojuje estetický půvab s funkčností.

Obdélníková stolní deska zdobená decentním, ale přesto lákavým dekorem dřeva vytváří prostředí pro nezapomenutelné pokrmy a rozhovory. Ve spojení se židlemi čalouněnými jemnou hrubou la spojuje tato jídelní souprava pohodlí s nenápadnou elegancí. Hladké linie a plyšové sezení vybízejí hosty, aby se u stolu zdrželi, a podporují atmosféru vřelosti a pohostinnosti.

Každý prvek této jídelní soupravy Autronic, stojící pevně na čtyřnohých podnožích, ztělesňuje stabilitu a řemeslné zpracování. Konstrukce z masivního dřeva zajišťuje nejen dlouhou životnost, ale odráží také závazek ke kvalitě. Ať už pořádáte obchodní schůzky nebo si užíváte soukromé večeře, tato stylová a praktická jídelní souprava zajistí atmosféru vytříbeného pohodlí a trvalého šarmu.
Zobrazit více

Popis produktu

Jídelní souprava Autronic je vyrobena z masivního dřeva s luxusním mořením ořechu a vyzařuje nadčasový šarm, který se dokonale hodí k jakémukoli interiéru jídelny. Klasický styl, který se vyznačuje hladkými liniemi a jemnou elegancí, dodává této sestavě rafinovaný vzhled a zároveň zachovává její praktičnost pro každodenní použití. Obdélníková deska stolu a robustní čtyřnohé podnože židlí i stolu zajišťují odolnost a stabilitu a jsou příslibem dlouhých let společných jídel a rozhovorů.

Sytě hnědý odstín dřeva doplňuje jemné čalounění z hrubé tkaniny na židlích, které nabízí nejen vizuální přitažlivost, ale i pohodlné stolování. Každý kus v této sadě - od prostorného stolu po půvabně navržené židle - je pečlivě vyroben tak, aby nabízel styl i funkčnost. Přírodní kresba dřeva, zvýrazněná pod mořením na ořech, dodá vašemu jídelnímu prostoru další vrstvu sofistikovanosti a tepla.

Volba jídelní soupravy Autronic znamená investici do všestrannosti a elegance. Tato souprava, která se hodí téměř do každé jídelny, v sobě snoubí odolnost konstrukce z masivního dřeva s vytříbenou estetikou klasického designu. Ať už pořádáte formální večeři, nebo si vychutnáváte neformální jídlo s rodinou, tato jídelní souprava stolu a židlí představuje stylovou a praktickou volbu pro každého, kdo chce obohatit svůj jídelní kout o nádech luxusu a pohodlí.
Zobrazit více

Popis produktu

Pozvedněte svůj zážitek ze stolování díky nadčasové eleganci sady jídelního stolu a židlí Autronic. Tato kolekce je vyrobena z masivního dřeva a zdobena podmanivým tmavým třešňovým mořením a nabízí atmosféru klasické sofistikovanosti, která bez problémů doplní jakýkoli interiér jídelny. Bohatý obdélníkový stůl z masivního dřeva v kombinaci se židlemi čalouněnými jemnou hrubou látkou v sobě spojuje odolnost s pohodlím a zajišťuje tak nekonečné množství nezapomenutelných setkání.

Každý kus této sady se vyznačuje luxusním červeným odstínem, který prostor zkrášlí teplem a působivým vizuálním dojmem. Robustní čtyřnohá podnož stolu slibuje stabilitu pro intimní večeře i velké hostiny, zatímco plyšové sezení židlí vybízí hosty k delšímu setrvání u rozhovorů a pokrmů. Stylová praktičnost této sestavy zaručuje, že se hodí téměř do každého jídelního prostoru, a slibuje, že se stane ústředním bodem i základem pro vytváření nových tradic.

Kolekce Autronic spojuje styl s funkčností způsobem, který dokáže jen opravdové řemeslo. Přirozenou krásu dřeva podtrhuje tmavé moření na třešeň, které každému kusu dodává jedinečný charakter, jenž s časem ještě více bohatne. Tato sada jídelního stolu a židlí, navržená pro ty, kteří si váží jemnějších věcí v životě, promění každé jídlo v příležitost a stane se nezbytným doplňkem pro podniky, jejichž cílem je vytvářet kultivované prostory, i pro soukromé zákazníky, kteří si chtějí dopřát každodenní pohodlí
Zobrazit více

Detaily produktu

UCPS kód 5901258

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.