Batoh z kočárkoviny černá, kočárkovina, plátno, výztuhová pěna, ronar

Značka: prodejce neuvedl

Batoh z kočárkoviny černá, kočárkovina, plátno, výztuhová pěna, ronar

Popis produktu

Představujeme vám batoh, který není jen obyčejným batohem. Je to společník, který vás bude doprovázet kamkoli - do práce, do školy, na výlety do přírody i procházky městem. Naše batohy, vyrobené z kvalitní kočárkoviny a pečlivě ručně šité, jsou navrženy tak, aby odolaly každodennímu používání a zároveň zůstaly stylové a unikátní. Každý kus zdobí originální panel s obrázkem, který vašemu batohu dodá osobitý šarm a zaručí, že budete vždy vynikat z davu.
Proč si vybrat náš batoh místo jiných na trhu? Naše batohy jsou navrženy s ohledem na univerzálnost a pohodlí. Jsou dostatečně prostorné, abyste do nich mohli pohodlně uložit vše, co potřebujete, ať už je to notebook, knihy nebo vybavení pro váš další dobrodružný výlet. Zároveň jsou lehké a pohodlné na nošení, popruhy jsou nastavitelné.
Naše batohy nejsou jen praktické, ale také módní doplněk, který vyjadřuje vaši individualitu a styl. S naším batohem se nikdy neztratíte v davu a vždy budete připraveni na jakékoliv dobrodružství, které vás čeká za rohem.
Nečekejte, objevte batoh, který vás bude doprovázet v každém kroku vašeho života. Batoh, který je stejně jedinečný a nezapomenutelný jako vy.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 5893556
Pozice v kategorii 559. (v Batohy)
Pozice v kategorii 38605. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.