Bezpečnostní pouzdro černé na platební / kreditní kartu RFID BLOCKER

Značka: prodejce neuvedl

Bezpečnostní pouzdro černé na platební / kreditní kartu RFID BLOCKER

Popis produktu

Unikátní pouzdro je určeno pro platební / kreditní karty s bezkontaktními čipy. Vložením karty do tohoto pouzdra zcela izolujete možnost přečtení údajů z karty a nelze tak kartou zaplatit. Pro potřebu zaplacení je třeba kartu z pouzdra vysunout, alespoň tak, aby bezkontaktní čip byl mimo pouzdro.

Jak asi víte, bezkontaktně lze zaplatit až do výše 500 Kč a to opakovaně. Pokud se ve vaší blízkosti objeví někdo s nastrčeným terminálem, může si z Vaší karty strhávat platby opakovaně, aniž byste o tom věděli.

Standartní RFID čtečky (platební terminály) umí karty přečíst na vzdálenost několika centimetrů. Tento výkon RFID čteček je regulován normou i kvůli zdraví. Zlodějíčky normy nezajímají, a tak jejich čtečky dokáží data z platebních karet přečíst až na vzdálenost 20m. Je to sice extrémní situace (otestováno v laboratoři), ale lze jí docílit. Reálně stačí, aby čtečka dosáhla čtecí vzdálenosti 50cm, což zvládne i kapesní zařízení, a pak se nestačíte divit tomu, že Vám z karty zmizelo několik pětistovek po návštěvě Václavského náměstí v Praze.

Funkce pouzdra:

velikost přesně na platební kartu blokace RFID frekvencí zablokuje přečtení bezkontaktního čipu platební karty pro platbu v obchodě je třeba kartu z pouzdra alespoň částečně vysunout, nejlépe vyjmout malé rozměry 9.1 x 6.3cm
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce MobilPouzdra.cz
UCPS kód 5402322
UPC kód (EAN) 8585063250897
Pozice v kategorii 3. (v Pouzdra na doklady)
Pozice v kategorii 4318. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.