Botanic BeActive - Zdravější klouby 60kap.

Značka: prodejce neuvedl

Botanic BeActive - Zdravější klouby 60kap.

Popis produktu

Unikátní mix přírodních látek v každé kapsli Jak dopřát kostem a kloubům tu nejlepší výživu? Spolehněte se na BeActive. Tento jedinečný mix bylin, vitamínů a minerálů jsme vyvinuli pro všechny aktivní lidi, kteří chtějí podpořit své zdraví. Obsahuje přesné poměry látek tak, aby vám byl oporou v jakkoliv náročném dni. Co najdete v jedné kapsli? Boswellia Serrata (150 mg / kapsle) Glukosamin sulfát (130 mg / kapsle) Chonditin sulfát (100 mg / kapsle) Kurkuma (100 mg / kapsle) MSM (65 mg / kapsle) Liposomální Vitamin C (30 mg / kapsle)Bioperin (10 mg / kapsle) Vitamin D3 (0,0015 mg / kapsle) Nestíháte nebo zapomínáte? Vezměte kapsle kamkoliv s sebou Není nic jednoduššího než pohotové užití kapslí, které si s sebou můžete vzít do práce i na ranní trénink. Kapsli vyjmete z dózy, zapijete a máte hotovo. Zároveň si můžete být jisti, že pro svoje tělo už po ránu děláte maximum. Svatý grál pro všechny sportovce Sportujete a cítíte, že vaše tělo potřebuje vzpruhu a trochu více péče „zevnitř”? Přidejte do své denní rutiny BeActive! Zapomeňte na bolesti kloubů a užívejte si svůj koníček naplno! Komplex obsažených látek podporuje zdravý pohyb a blahodárně působí na celý pohybový aparát. Aby klouby nebolely S přibývajícím věkem klesá přirozená elasticita tkání a dochází k postupnému opotřebování kloubů. Spolehněte se na BeActive a dodejte jim potřebnou výživu. Díky unikátnímu složení prokazatelně zlepšuje stav kostí a kloubů a zmírňuje jejich bolest. Restart pro duši i tělo Čeká vás sportovní nebo osobní životní výzva? BeActive bude zkrátka vaším pomocníkem pro podporu mysli i těla. Je také ideální, pokud se chystáte na změnu životního stylu nebo celkový restart. V jakých oblastech se na něj můžete spolehnout? Zlepšuje duševní zdraví Normalizuje funkci dýchacího systému Normalizuje hladinu cholesterolu v krvi Podporuje normální činnost kardiovaskulárního systému Podporuje reprodukční systém Kolik tablet denně se postará o zaručený výsledek? Abyste dosáhli maximálního účinku, dopřejte si alespoň 2 kapsle denně. Kapsle jednoduše zapijte vodou, čajem nebo jiným oblíbeným nápojem. Výsledky na sebe rozhodně nenechají dlouho čekat.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Česká republika
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5242193
UPC kód (EAN) 8595658705589
Pozice v kategorii 170. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 1573. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.