Botanic BeCool - Už žádný stres 60kap.

Značka: prodejce neuvedl

Botanic BeCool - Už žádný stres 60kap.

Popis produktu

Stres bude minulostí Známe to všichni. Neustálý tlak a nepříjemné pracovní prostředí se dá nějakou dobu vydržet, ale když už ani není možnost před vším utéct, tak je tu naštěstí naše vyladěná kombinace přírodních látek v podobě BeCool. Ta vás udrží v klidu i v extrémní situaci. Šéf ani klient vás už nevytočí. Co najdete v jedné kapsli? Třezalka tečkovaná extrakt 0,3% hypericinu (200 mg / kapsle) Ašvaganda extrakt 2,5% withanoloidů (150 mg / kapsle) Heřmánek extrakt 10:1 (100 mg / kapsle) L-Tryptofan (100 mg / kapsle) Rozchodnice růžová extrakt 3% rosavinů (35 mg / kapsle) Šišák bajkalský extrakt (10 mg / kapsle) Vitamin B3 (16 mg / kapsle) Kyselina pantotenová (10 mg / kapsle) Vitamin B6 (1 mg / kapsle) Užívej si relax BeCool není nějaký oblbovák, který si dáte pět minut před akcí. Naopak, hezky si dejte jednu kapsli na nalačno hned po ránu a připravte se na uvolňující pocit, který pomáhá celkové relaxaci organismu. Díky BeCool si užijete celý den na vlnách klidu a pohody a stresové situace budete zvládat jednodušeji. Blbosti vás nerozhodí. To ale neznamená, že se budete neustále jenom přepínat a nebudete odpočívat. Dopřejte si občas i volno. Pro lepší duševní zdraví BeCool je tu i pro lidi, kteří chtějí chodit s čistou hlavou. Jeho složení je přírodní a jeho dlouhodobá konzumace prospívá duševnímu zdraví. Pokud se chcete cítit dobře a zažívat příjemný uvolněný pocit v každé situaci, tak jste tu správně. Vyzkoušejte BeCool! Stačí jedna kapsle a zapít Nic víc, nic míň. BeCool nabízí pohodlné řešení ve formě praktických kapslí. Ideální bude, když si dáte 1x kapsli nalačno hned po ránu, tu stačí zapít sklenicí vody. Takže si svoji dávku klidu můžete dopřát i na cestách.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Česká republika
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5242194
UPC kód (EAN) 8595658705619
Pozice v kategorii 171. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 1575. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.