Botanic BeHard - Maximální libido 60kap.

Značka: prodejce neuvedl

Botanic BeHard - Maximální libido 60kap.

Popis produktu

Když už to nestojí ani za zlámanou grešli Chlapi, přiznejme si to. Přibývající léta nebo špatná životospráva se často podepíšou na kvalitě našeho milostného života. Unikátní složení BeHard podporuje funkci topořivých buněk a příznivě působí na libido a zlepšuje náš sexuální výkon. BeHard zároveň zvyšuje chuť na sex, takže si užijete příjemné cestování do časů, kdy ještě všechno bylo v pořádku. Co najdete v jedné kapsli? L-Arginin (100 mg / kapsle) Kotvičník zemní extrakt 40% saponinů (75 mg / kapsle) L-Citrulin (75 mg / kapsle) Maca Peruánská extrakt 4:1 (100 mg / kapsle) Ženšen pravý 80% ginsenosidů (25 mg / kapsle) Extrakt z ústřic 10:1 (12,5 mg / kapsle) Vitamin E (6 mg / kapsle) Bioperine (5 mg / kapsle) Zinek (3 mg / kapsle) Vyladěno pro muže Tahle skvělá kombinace přírodních látek pozitivně působí na naši hormonální aktivitu a podporuje sexualitu. Nebuďte měkouši a poznejte okamžitý účinek BeHard na vlastní kůži. Dodá ztracenou vitalitu BeHard má celkový pozitivní vliv na naši vitalitu, takže se při jeho pravidelném užívání budete cítit svěžejší. Užívejte si života v plné parádě! Stačí dvě kapsle a zapít Nic víc, nic míň. BeHard nabízí pohodlné řešení ve formě praktických kapslí. Ty stačí jednoduše zapít vodou, takže si svoji dávku klidu můžete dopřát i na cestách nebo někde v přírodě. Dávkování Ideálně bude, když si dáte 2 kapsle před výkonem. Kapsle stačí jednoduše zapít sklenicí vody a máte hotovo. Navíc se naše kapsle velmi dobře polykají.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Česká republika
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5242191
UPC kód (EAN) 8595658705626
Pozice v kategorii 1. (v Afrodiziaka)
Pozice v kategorii 2370. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.