Botanic Benedikt lékařský - Drť 100g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Benedikt lékařský - Drť 100g

Popis produktu

Tajemná bylina ze Středomoří Tajemstvím opředený zázrak jménem benedikt lékařský (lat. Cnicus benedictus) se používal už v tradiční medicíně, která sahá až do antického Řecka a ŘÍma. Díky pozitivním vlivům na naši respirační a trávicí soustavu se však drží v oblibě dodnes. Pokud jste připraveni přidat do své lékárničky trochu magie, tak čtěte dál a nechte si učarovat! Teď už rozdýcháte úplně všechno Účinky této na pohled nepřátelský bodlák asi překvapí, jeho odvar totiž podporuje přirozenou funkci dýchací soustavy, což ho pasuje na ideálního parťáka do nepohody. Vyhněte se lapání po dechu a radši lapněte naši drť z benediktu lékařského. Dejte stopku zažívacím potížím Nahořklá chuť typická pro tuto bylinu pomáhá k optimalizaci funkce trávicí soustavy - konzumace nápojů a potravin s hořkou příchutí totiž podporuje produkci a aktivaci trávicích enzimů a žluči, které pomáhají rozložit potravu na lépe vstřebatelné složky. Až vám někdy bude těžko po jídle (a nebo si naopak budete chtít udělat víc místečka na další chod), odvar z Benediktu je jasnou sázkou na jistotu. Dávkování už ani snadnější být nemůže! Jedna čajová lžička se zalije 250 ml vařící vody, takže než se voda uvaří, krásně si zvládnete nachystat oblíbený hrneček. Po zalití akorát stačí počkat, než odvar klesne na pitelnou teplotu a voilá, teď se s klidným svědomím můžete pochlubit každému, kdo vám kdy tvrdil, že neumíte vařit.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí.Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem. Na základě ustanovení Evropského parlamentu nemůžeme u tohoto produktu uvádět více informací. Více informací najdete na externích zdrojích. Děkujeme za pochopení.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Bulharsko
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5091389
UPC kód (EAN) 8595658706494
Pozice v kategorii 164. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 1590. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.