Botanic Benedikt lékařský - Extrakt 10:1 v kapslích 60kap.

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Benedikt lékařský - Extrakt 10:1 v kapslích 60kap.

Popis produktu

Ve starověku věděli co pomáhá Benedikt lékařský (Cnicus benedictus) je s námi již přes několik tisíc let. Pro jeho blahodárné účinky na naše tělo byl používán již v antickém Řecku a Římě, a to hlavně v tradiční medicíně. Často mu byly přisuzovány i magické schopnosti. O jeho pozitivních vlivech na trávicí a dýchací soustavu tedy není možno pochybovat. Už žádné zažívací potíže Mezi jeho hlavní a nejznámější účinky patří optimalizace trávicí soustavy. A to především díky jeho hořké chuti. Proč? Hořké potraviny a nápoje totiž prokazatelně pomáhají k aktivaci trávicích enzymů a žluči. To způsobuje rychlejší a efektivnější trávení. Pokud vám je po jídle těžko, nebo jen chcete aby vám rychle slehlo, benedikt je ta nejrozumnější volba. Máte problémy s dechem? Pokud trpíte na jakékoliv problémy s dechem, ať už je to dušnost, zadýchávání, problémy s nadechnutím atd. Benedikt je opět to pravé. Je totiž prokázáno, že účinně podporuje normální funkci dýchací soustavy. Pokud náš extrakt budete užívat pravidelně, na problémy s dýcháním můžete zapomenout. Užívání a dávkování Na jeden den vám vystačí 2 kapsle. Balení obsahuje 60 kapslí.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5931817
UPC kód (EAN) 8595658707354
Pozice v kategorii 334. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2545. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.