Botanic Bylinná směs Vstávej 50g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Bylinná směs Vstávej 50g

Popis produktu


Bylinná směs Vstávej je složena z bylinek, které nám pomáhají se zvládnutím každého ospalého rána. Jednotlivé složky byly vybrány tak, aby se doplňovaly a tvořily tak nenahraditelný celek. Pojďme se podívat, co směs obsahuje.



Složení


Guarana - jihoamerická rostlinka, jejíž plody se po staletí využívají pro odbourání únavy a znovunavrácení ztracené vitality. Guarana je totiž plná kofeinu a kardiostimulantů, které dokáží urychlit metabolismus a stimulovat srdeční činnost, stejně tak jako činnost nervové soustavy.



Další dvě složky jsou zde především pro obsah vitamínů, chuti a aroma. Jedná se o Šípek a Ibišek. Obě rostlinky jsou plné vitamínů P a C. Zároveň dodávají výbornou chuť a příjemné aroma.



Příprava


Doporučujeme smíchat jednu čajovou lžičku (cca 2,5g) s 250 mililitry vody. Abychom docílili co nejlepšího vylouhování, nechejme směs louhovat 10-15 minut. Poté můžeme pít.



Upozornění


Směs není vhodná pro těhotné a kojící ženy.


Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 3555157
UPC kód (EAN) 8595658702069
Pozice v kategorii 5. (v Bylinné čaje)
Pozice v kategorii 126. (v Potraviny)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.