Botanic Česnek - Extrakt 10:1 60kap.

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Česnek - Extrakt 10:1 60kap.

Popis produktu

S čím vším pomáhá? Cholesterol a co dál? Náš extrakt z česneku vyřeší stres, cholesterol, špatnou imunitu, nebo i hladinu cukru v krvi a mnohem víc. Tomu se věnujeme v následujících odstavcích. Funguje i jako účinná prevence. Začněte žít bez řešení zbytečností. Česnekový extrakt udrží celý váš metabolismus v rovnováze. Se stresem je konec Česnekový extrakt vás jakožto antioxidant probudí, dodá potřebnou energii a zbaví stresu. Budete si tak moci užívat dny naplno. Cholesterolu už se bát nemusíte Česnek snižuje cholesterol v krvi, díky látce alicin. Ta pomáhá k okysličení těla a nedovoluje ukládání cholesterolu na stěny cév. Vybudujte si silnou imunitu. Nachlazení a rýmiček už bylo dost Česnek je nejlepší přírodní možností, jak se ubránit proti nachlazením. Vytváří silnou imunitu a chrání tělo před viry. Při jeho pravidelném užívání se nachlazení už nemusíte bát. Krevní oběh. Už žádné ucpané cévy, vysoký tlak a těžké nohy Česnek posiluje krevní oběh lépe, než byste čekali. Pročistí cévy a krev jimi bude procházet plynuleji. Zlepšuje i srdeční funkce. To vede k plně funkčnímu krevnímu oběhu. Ultimátní kombinace všeho v jednom? Nejvíce aktivních látek se koncentruje v cibulce, v každé jsou ale jinak rozděleny. O to lepší je česnekový extrakt, kde jsou zastoupeny rovnoměrně. S každou kapslí dostanete maximální vyváženou dávku. Alicin Glutamylpeptidy Lektin Polysacharidy Inzulin obsahující látky Selen Saponiny Minerály a vitamíny Flavonoidy Jód Přírodní antibiotikum. Jak je to možné? Česnek má v sobě kompatibilní aktivní látky, ty si dopomáhají ke správné funkci. V našem extraktu 10:1 budou tedy spolupracovat ještě více, protože jich je tam přesně tolik, kolik by mělo. Samé pozitivní účinky Česnekový extrakt je antioxidant a snižuje stres. Podporuje tvorbu imunity, přispívá k normální činnosti srdce a má pozitivní vliv na cévní soustavu. Vyrovnává hladinu cholesterolu a krevních lipidů (tuků). Přispívá ke správné činnosti jater, dýchacího systému a k vyrovnání cukru v krvi. Má vůbec nějaké vedlejší účinky? Česnekový extrakt nemá negativní vedlejší účinky. V případě, že překročíte denní dávku, možná ucítíte lehké nevolnosti a bolesti břicha, stejně jako u syrového česneku. Užívání a dávkování Denní dávka jsou 2 kapsle, což bohatě stačí. Tuto hranici nepřekračujte. Česnekový extrakt nemá moc výraznou chuť ani vůni.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606254
UPC kód (EAN) 8595658706449
Pozice v kategorii 304. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2515. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.