Botanic Chytrá energie dárkové balení 10ks

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Chytrá energie dárkové balení 10ks

Popis produktu

Tento balíček vzorků obsahuje dva produkty EnergyUp a BrainUp. Oba dva slouží k doplnění energie při Vašich aktivitách. EnergyUp Směs guarany, kolovníku a daších surovin podporuje zrychlení metabolismu a zlepšení mozkové činnosti. Skvěle se hodí pro dlouhé řízen, ospalé večery, kdy potřebujete zůstat vzhůru. BrainUp Guarana a brahmi ve své synergii podporují soustředění, paměť, ale i ostatní mozkové činnosti. Je tak vhodným produktem pro podporu studia.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Česká republika
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606199
UPC kód (EAN) 8595658704247
Pozice v kategorii 11. (v Stimulanty a energizéry)
Pozice v kategorii 2424. (v Sport a turistika)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.