Botanic Columbia Coffee - Prémium zrnková směs 90% arabica 10% robusta 1kg

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Columbia Coffee - Prémium zrnková směs 90% arabica 10% robusta 1kg

Popis produktu

Columbia Coffee je prémiovou kávou, která se zpracovává na severu Itálie. Její původ je však mnohem vzdálenější. Sám majitel pražírny létá po celém světě, kde si vybírá dodavatele surových kávových zrnek. Díky tomu je schopný udržet úroveň, která se jen tak nevidí. Pražírna je rodinnou záležitostí již po několik generací. Nejedná se o žádnou obrovskou rafinérii, právě naopak. Pražírna je spíše menší, díky čemuž dokáže udržet požadovanou kvalitu. Čerstvě a kvalitně vypražená Co je u kávy nejdůležitější? Samozřejmě kvalita a poměr vstupních zrnek, ale také úroveň vypražení. Jelikož se jedná o poměr 90% arabiky a 10% robusty, káva není ani příliš kyselá, ani hořká. Jedná se o ideální poměr, který je oblíbený především v Itálii. Zároveň je zde udržena určitá míra pražení, která je spíše vyšší. Díky tomu je káva intenzivní i ve chvíli, kdy si uděláte pořádné latte, nebo capuchino. Upozornění Aktivní látkou kávy je kofein spolu s dalšími kardiostimulanty. Proto není vhodný pro osoby se srdečními problémy, těhotné a kojící ženy, ale ani pro osoby mladší 18 let. Užívání a dávkování Ideální dávka na jednu kávu je 8g. Tato navážka poskytuje dostatek mletiny a tak i všech důležitých látek.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Itálie
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606220
UPC kód (EAN) 8595658704728
Pozice v kategorii 12. (v Stimulanty a energizéry)
Pozice v kategorii 2425. (v Sport a turistika)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.