Botanic Dřišťál celé plody 75g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Dřišťál celé plody 75g

Popis produktu

Z keře Dřišťálu obecného jsou nejcennější zralé červené bobule. Podporují například normální funkci dolních močových cest. Užívání a dávkování Plody můžete jíst samostatně jako Rozinky nebo je přidat do ovocných koktejlů, posypat jimi salát, dochutit jimi omáčky nebo je přimíchat do jogurtu. Denně užívejte 1 až 2 lžičky sušených plodů, a to po dobu maximálně 3 týdnů. Plody mají nahořklou až nakyslou chuť a můžete si z nich připravit čaj: 2 čajové lžičky plodů zalijte šálkem vroucí vody a nechte louhovat. Obecné informace Dřišťál obecný je jedním z pěti set druhů Dřišťálu, který roste takřka po celém světě. Zralé a čerstvé bobule se zpracovávají na džusy, limonády, sirupy, marmelády a džemy. Nezralé plody obsahují alkaloid berberin, který je jedovatý. Plody se na Dřišťálu drží i v zimě. Nezřídka tak můžete narazit na keř bez listů s červenými bobulemi na větvičkách. Ve 40. letech byl Dřišťál v Česku plošně vyhuben, protože byl považován za přenašeče rzi obilní. V současné době na něj natrefíte v parcích a na zahradách a můžete obdivovat jeho okrasné listy, květy a plody. Dřišťál obecný dorůstá výšky až 3 metrů a odrazuje případné vandaly a cizí návštěvníky zahrad svými trny. Tento keř má bělavě zelenou kůru a slámově žluté větve. Květy tvoří 4 až 6 cm dlouhé hrozny a po odkvětu je nahrazují protáhlé bobule o délce 1 cm. Plody tohoto hustého keře dozrávají v září a říjnu a zbarvují se do červeného až tmavě modrého odstínu. Chutnají trpce až kysele, a ne každému jsou po chuti. Dřevo z Dřišťálu se stalo vyhledávané řezbáři a truhláři a žluté barvivo v keři sloužilo k obarvení vlny a kůže.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Írán
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606190
UPC kód (EAN) 8595658704322
Pozice v kategorii 210. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 1642. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.