Botanic Drmek - Extrakt z plodů 10:1 60kap.

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Drmek - Extrakt z plodů 10:1 60kap.

Popis produktu

Drmek jako pomocník pro ženy Drmek známe jako přírodního a bezpečného pomocníka pro úlevu při menstruaci. Jeho uklidňující účinky pomáhají zmírnit křeče a bolesti, které bývají spojeny s menstruací. Ženy, dejte sbohem PMS Projevy premenstruačního syndromu (PMS) přijdou každý měsíc po ovulaci a dokážou některým ženám udělat ze života peklo. Extrakt z Drmku v kapslích je skvělým přírodním prostředkem, který dokáže zlepšit komfort před a během menstruace bez dalších zbytečných látek jako jsou plnidla, barviva a konzervanty.Drmek dokáže regulovat hormonální hladiny, což může mít vliv na typické projevy PMS jako jsou bolesti hlavy, náladové výkyvy a únava. Zvládněte menopauzu levou zadní Ženy v menopauze Drmek často vyhledávají pro jeho schopnosti zlepšit menopauzální komfort a zmírnit typické projevy menopauzy. Zvládněte svůj přechod levou zadní díky oblíbenému Drmku. Klouby, kosti a mozek v pohodě Drmek obsahuje spoustu zajímavých látek, které jsou pro naše tělo i mysl užitečné. Proto se často používá pro zlepšení stavu kloubů a kostí. Populární je také v oblasti zlepšení kognitivních funkcí, takže ho ocení studenti, duševně pracující ale i senioři, kteří chtějí zůstat aktivní. V neposlední řadě je Drmek silným antioxidantem, takže pomáhá chránit naše buňky před volnými radikály. Dávkování a užívání Na každý 1 gram našeho extraktu bylo použito 10 gramů plodů Drmku, takže stačí, když si každý den dáte 2 kapsle, které zapijete dostatečným množstvím vody.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606252
UPC kód (EAN) 8595658706432
Pozice v kategorii 302. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2513. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.