Botanic Ginkgo biloba - Extrakt 23/7 60kap.

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Ginkgo biloba - Extrakt 23/7 60kap.

Popis produktu

Ohrožený zázrak z pravěku Historie této zajímavé rostliny s listy ve tvaru rozevřeného vějíře nebo srdce sahá do doby před neuvěřitelnými 250 miliony let. Řadí se tak k nejstarším stromům na světě. Díky své unikátnosti paří mezi ohrožené rostliny, které jsou chráněné zákonem a můžou se využívat jen v omezeném množství. Krevní oběh a kognitivní funkce v topu Laboratorní studie prokázaly, že Ginkgo biloba viditelně zlepšuje krevní oběh otevřením krevních cév a tím, že krev je méně lepkavá. Stejně tak má pozitivní vliv na naše kognitivní funkce. Ocení ji tak všichni od studentů přes duševně pracující po seniory. Buďte v pohodě Mezi schválená zdravotní tvrzení patří i to, že Ginkgo biloba zlepšuje duševní zdraví. Což potvrdila například vědecká studie publikovaná v Journal of Psychiatric Research. Ta prokázala viditelnější zlepšení než u lidí, kteří užívali placebo. Silné antioxidační účinky Ginkgo biloba obsahuje mnoho užitečných látek, mezi které patří flavonoidy a terpeny. Ty mají silné antioxidační účinky a chrání tělo před volnými radikály. Složení Tento silný standardizovaný extrakt z listů Ginkgo Biloby obsahuje 24 % flavonových glykosidů a 6 % terpenických laktonů bez dalších zbytečných plnidel, barviv a konzervantů. Dávkování a užívání Díky praktické kapslové formě je dávkování a užívání extraktu z listů Ginkgo biloby velmi jednoduché. Pro maximální účinnost užívejte 1 kapsli denně. Ideální bude, když si svou dávku zdraví dopřejete hned ráno se snídaní a zapijete ji dostatečným množství vody.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606251
UPC kód (EAN) 8595658706418
Pozice v kategorii 301. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2512. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.