Botanic Ginkgo biloba Extrakt 23/7 v prášku 20g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Ginkgo biloba Extrakt 23/7 v prášku 20g

Popis produktu

Chráněný strom z dávné minulosti Ginkgo biloba neboli jinan dvoulaločný patří mezi nejstarší stromy na naší planetě. Jeho rodinné kořeny sahají až do doby před 250 miliony let. Tento unikát s listy ve tvaru srdce je díky jeho výjimečnosti a úžasným schopnostem chráněn zákonem. Používat se smí jen v omezeném množství. Využijte příležitosti a poznejte sílu účinků tohoto zázračného stromu. Co znamená Extrakt 23/7? Tyto dvě čísla představují procentuální podíl složek v extraktu. Extrakt 23/7 tedy znamená, že obsahuje 23% flavonů a 7% laktonů.  Flavony najdeme ve všem zeleném ovoci, zelenině a bylinkách. Jsou důležité pro imunitu, prevenci proti srdečním chorobám a chrání buňky před nádorovými onemocněními.  Extrakt je vyráběn přímo z listů jinanu dvoulaločného a na jeho výrobu se používá technika HPLC. To je zkratka pro vysokoúčinnou kapalinovou chromatografii (high-performance liquid chromatography). Nemá cenu zabíhat do detailů tohoto poměrně dost složitého procesu. Důležité je, že díky této technice došlo k separaci flavonů a laktonů tak, aby byl v extraktu jejich ideální poměr. Kognitivní funkce jako nikdy předtím Ginkgo biloba je známá převážně díky podpoře kognitivních funkcí. Mezi kognitivní funkce zaříme například schopnost rychlého rozhodování, paměť, koncentraci, pozornost, myšlení a pochopení informací. Extrakt je proto vhodný pro studenty, manažery, lidi s mentálně náročnou prací nebo i seniory. Krevní oběh na nové úrovni Několik laboratorních studií prokázalo, že užívání Ginkgo biloby dokáže viditelně rozšířit cévy. Vaše krev bude navíc méně lepkavá a tak bude moci v žilách proudit svižně a hladce. Krev rozvádí po těle kyslík, minerály a živiny. Zdravý krevní oběh je proto zásadní pro zdravé tělo i mysl. Klidná mysl, klidný život Ať už jste student, senior, dělník nebo podnikatel, duševní zdraví má být vždy na prvním místě. Je vědecky prokázáno, že Ginkgo biloba účinně zlepšuje naše duševní zdraví a stav mysli. Byla provedena studie na toto téma, která dokázala, že lidé co užívali Ginkgo bilobu měli mnohonásobně lepší hodnoty duševního zdraví, než skupina užívající pouze placebo. Výborný antioxidant Ginkgo biloba má v sobě již zmíněné flavonoidy a terpeny, které chrání tělo před různými radikály a mají silné antioxidační účinky. Aktivní látky v extraktu Extrakt z Ginkgo biloby obsahuje dost účinných látek. Mezi ty nejdůležitější patří fenolické látky, flavonoidy (antioxidanty), minerály, sacharidy, terpenické laktony a vitamíny. Užívání a dávkování Denní dávka je 0,6 gramů. Balení obsahuje 20 g, vystačí vám tak na 1 měsíc.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606264
UPC kód (EAN) 8595658706784
Pozice v kategorii 314. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2519. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.