Botanic Grep - Extrakt z jader s 98 % naringinu v prášku 50g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Grep - Extrakt z jader s 98 % naringinu v prášku 50g

Popis produktu

Účinky extraktu Náš extrakt se vyrábí přímo z jader grepu, ve kterých je nejvíce látky naringin. Ta má vysoce pozitivní vliv na naši mikrobiologickou rovnováhu. Díky tomu budete odolnější, méně náchylní k nepříznivým vlivům okolí, pocítíce zvýšenou imunitu, pročistíte své tělo a ochráníte ho před škodlivými radikály. Co vše extrakt obsahuje? Mezi látky nejvíce obsažené v našem extraktu patří flavonoidy jako naringin (98 %) a isonaringin. Dále je v něm hodně vitamínu C, B1 a K. Mimo to je v grepu také menší množství hořčíku, železa, vápníku, fosforu, folátu, cholinu a vitaminu A. Jak extrakt užívat? Není to žádná věda. Stačí vám 0,5 g třikrát denně před jídlem po dobu 12 týdnů. Balení obsahuje 50 g.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5476090
UPC kód (EAN) 8595658707286
Pozice v kategorii 186. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2371. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.