Botanic Griffonia simplicifolia Extrakt 10:1 40kap.

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Griffonia simplicifolia Extrakt 10:1 40kap.

Popis produktu

Hlavní složky a účinky Griffonia simplicifolia · Rostlina obsahuje aminokyselinu 5-HTP, která se mění na serotonin. Ten je podpůrným prostředkem při léčení úzkostí, depresí a dalších psychických poruch. · Tato liána dokáže zlepšit psychiku, zbavit Vás pokleslé nálady a pomoct při špatném spánku. · Kromě aminokyselin naleznete v liáně malé množství serotoninu, kumariny, silice a lektiny. · Griffonia simplicifolia dokáže tlumit pocit hladu a snížit chuť k jídlu. Doporučuje se proto při redukci hmotnosti a neutuchajícím hladu. · Rostlina přispívá k odstranění chronických i náhlých bolestí a přináší úlevu při migrénách. · Liánu je možné užívat při kašli, dýchacích obtížích a kožních infekcích. · V neposlední řadě Griffonia simplicifolia napomáhá navodit chuť na intimní hrátky, neboť umí zvýšit libido. Užívání a dávkování Griffonia simplicifolia Jaká denní dávka je ta správná? Extrakt z liány Griffonia simplicifolia je vložen do kapslí. Jedna kapsle představuje doporučenou denní dávku. Tu samovolně nenavyšujte. Kapsli zapijte dostatečným množstvím vody, ale pokud se Vám špatně polyká, oddělte její části od sebe a prášek rozmíchejte ve vodě nebo jídle. Extrakt užívejte ideálně s jídlem – s obědem. Doplňující informace Griffonia simplicifolia dosahuje výšky až 3 metrů a ceněná je hlavně pro svá semena. V jednom nafouklém lusku je jedno až dvě semena, která obsahují řadu účinných látek. Tuto rostlinu byste našli v tropických oblastech Afriky a mimořádně se jí daří na březích řek a v deštném lese. Extrakt ze semen nalezl své uplatnění ve farmakologii jako antidepresivum.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5242188
UPC kód (EAN) 8595658703790
Pozice v kategorii 166. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 1568. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.