Botanic Ibišek súdánský - Extrakt 10:1 v prášku 20g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Ibišek súdánský - Extrakt 10:1 v prášku 20g

Popis produktu

Ibišek súdánský má opravdu hodně co nabídnout. Škála jeho schopností je natolik široká, že s užíváním našeho extraktu dosáhnete ideálního stavu vaší mysli, i těla. Pojďte se nyní dozvědět, jak konkrétně ibišek působí na náš organismus, a jaké jsou jeho účinky. Pomocník při hubnutí Pokud se snažíte si uhlídat váhu, nebo dokonce zhubnout, extrakt z ibišku je přesně něco pro vás. Má totiž schopnost kontrolovat tělesnou hmotnost a výrazně pomáhá při shazování přebytečné váhy. S tím také souvisí jeho další z jeho schopností, kterou je efektivní odvádění vody z těla. Buďte vitální a posilte si imunitu Díky tomu, že ibišek súdánský patří mezi kvalitní antioxidanty, dokáže efektivně podporovat tvorbu imunity a posilovat obranyschopnost. Můžete se tak s klidem vyhnout zbytečným nachlazením a podobným nemocem. K tomu navíc podporuje vitalitu, osvěžuje tělo a funguje jako účinný tonus. Celkově se tak budete cítit svěží, vitální a plní energie. Mentální zdraví na prvním místě Tuto schopnost ocení snad úplně všichni. Zejména ale lidé s mentálně a stresově náročným povoláním. Ibišek totiž snižuje hladiny stresu a poskytuje naší mysli i tělu vytoužený relax. Díky jeho užívání tak dosáhnete především emoční pohody, komfortu a celkového zlepšení mentálního zdraví. Nezapomínejme na cévní, dýchací a střevní systém Aby toho nebylo málo, ibišek blahodárně působí i na náš cévní systém, podporuje dýchání a stará se správnou funkci střevního traktu. Pokud trpíte na těžké nohy, ibišek může být jednoduchým a praktickým řešením. Dokáže totiž uvolnit cévy a podpořit proudění krve v celém našem těle. Také se stará o náš střevní systém a zařizuje to, aby naše trávení fungovalo přesně tak, jak má. K tomu všemu podporuje i náš dýchací systém, čímž nám poskytuje ochranu před všemi možnými dechovými potížemi. No řekněte sami, není to opravdu zázračná bylina? Účinné látky v našem extraktu Aby ibišek mohl nabídnout již zmíněnou celou řadu účinků, musí obsahovat látky, které mu tyto schopnosti propůjčí. Mezi ty nejdůležitější látky v našem extraktu patří alkaloidy, draslík, fosfor, kyselina citronová, mangan, mastné kyseliny, selen, vápník, vitamin C, vitaminy skupiny B, a železo. Užívání a dávkování Sypaná forma extraktu. Užívejte 1,2 gramů denně. Balení obsahuje 20 gramů. Nevhodné pro Užívání extraktu není vhodné pro těhotné a kojící ženy, a děti do 12 let.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5829413
UPC kód (EAN) 8595658707675
Pozice v kategorii 328. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2540. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.