Botanic Klitorie ternatská - Modrý čaj 50g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Klitorie ternatská - Modrý čaj 50g

Popis produktu

Nejzábavnější nápoj na světě Květy Klitorie po zalití vodou spustí fantastickou podívanou, kdy se voda začne postupně zabarvovat krásnou modrou barvou. Tím ale efektní show nekončí. Když do čaje přidáme několik kapek citronové šťávy, voda se rázem změní z modré na fialovou. Kde se vzala, tu se vzala Klitorie ternatská patří mezi u nás méně známé bylinky pocházející z tropických oblastí Indonésie, Indie a Malajsie, kde se po staletí používá při přípravě jídel, limonád a k vaření chutného čaje. Připomínka ženského pohlaví Botanicky jde o hrách, který je populární pro své krásně modré a občas i bílé květy. Její název je odvozen právě od tvaru květů, které připomínají ženské pohlaví. Pro své vlastnosti je tato exotická rostlina využívána i v Ájurvédě. Výhody Bez kofeinu Efektní modrá barva Chuť zemitostí a dřevitostí připomínající zelený čaj Příprava a dávkování Na přípravu 200 ml odvaru doporučujeme 5 ks květů zalít horkou, ale ne vroucí vodou. Ideální doba louhování se pohybuje kolem 5-15 minut. Nápoj z Klitorie můžete pít teplý ale i ledově vychlazený. Denní dávka by neměla překročit 5 šálků.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606249
UPC kód (EAN) 8595658706319
Pozice v kategorii 87. (v Čaje)
Pozice v kategorii 163. (v Potraviny)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.