Botanic Kotvičník (Tribulus) - Extrakt 40 % protodioscinů v kapslích 40kap.

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Kotvičník (Tribulus) - Extrakt 40 % protodioscinů v kapslích 40kap.

Popis produktu

Láska prochází Kotvičníkem Když klesne hladina testosteronu, tak s chlapem začne být nuda. Naštěstí tu je Kotvičník, který pozitivně působí na pohlavní orgány a reprodukční systém. Tribulus s 40 % protodioscinů také stimuluje hormonální aktivitu, takže dostane každého chlapa zase zpátky do formy. Tajná zbraň profesionálních sportovců Intenzivní trénink a neustálé zdokonalování techniky k nejlepším výsledky nezaručí. Důležitá je také kvalitní sportovní výživa a do ní Kotvičník rozhodně patří. Ostatně nejlepším důkazem kromě vědeckých prací je samotný fakt, že profesionální sportovci Kotvičník tak rádi používají. Zlepšete svůj výkon s Kotvičníkem Kotvičník dodává energii a zlepšuje svalový tonus, takže si výsledky můžete brzy ověřit v praxi. Nejen sportovci ocení, že Kotvičník zemní podporuje imunitní systém a přirozenou obranyschopnost, takže vám zbyde více času na aktivní život. Vědci musí Kotvičník milovat Vědci musí Kotvičník milovat, protože jeho složení je přehlídkou velmi zajímavých látek, které mají prokazatelné účinky na náš organismus. Kotvičník například podporuje normální činnost kardiovaskulárního systému, čistí krev a pomáhá jejímu správnému srážení. Pozitivní účinky ukryté v kapslích Extrakt z Kotvičníku s 40% protodioscinů pomáhá s nervovou soustavou, močovými cestami nebo dýchacím systémem. Kotvičník také podporuje normální stav pokožky a zdravé dásně. Účinné látky Na Kotvičníku si nejvíc ceníme protodioscinu, kterého tento extrakt obsahuje celých 40 %. Protodioscin patří mezi nejúčinnější saponiny, které patří mezi přírodní anabolické steroidní látky fytosteroly. K dalším důležitým látkám patří třísloviny, pryskyřice, alkaloidy nebo vitamín C. Kromě protodioscinu se v Kotvičníku nachází i další steroidní saponiny jako prototribestin, tribestin, dioscin a diosgenin. Co znamená 40 % protodioscinů Tento standardizovaný extrakt zaručuje, že obsah účinných látek u Kotvičníku zemního je jednotný na celém světě. V tomto případě se jedná a extrakt s vysokým 40% obsahem protodioscinu. Složení Extrakt rostliny Kotvičník zemní s 40 % protodioscinůRostlinné HPMC (hydroxypropylmethylcelulóza) kapsle vhodné pro vegetariány i vegany Dávkování a užívání Díky tomu, že je extrakt uložen v praktických kapslích, tak je dávkování i užívání naprostá hračka. Pro získání všech pozitivních účinků stačí, když si každý den dáte 3 kapsle, které zapijete dostatečným množstvím vody. Ideální je Kotvičník užívat se snídaní, ale ne úplně na lačno. Pro nejlepší výsledky užívejte Kotvičník 4 týdny a poté ho na týden vysaďte. Obsah balení V balení najdete 40 kapslí po 635 mgZDRAVOTNÍ ÚČINKY
Dopomáhá k normální činnosti svalů
Zlepšuje funkci močové soustavy
Zvyšuje sexuální libido
Zvyšuje zastoupení testosteronu
UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606238
UPC kód (EAN) 8595658706128
Pozice v kategorii 292. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2503. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.