Botanic Kotvičník (Tribulus) - Extrakt 40 % protodioscinů v kapslích LIMITOVANÁ EDICE 90kap.

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Kotvičník (Tribulus) - Extrakt 40 % protodioscinů v kapslích LIMITOVANÁ EDICE 90kap.

Popis produktu

Objevte v sobě (zase) zvíře Nízká hladina testosteronu nám chlapům nedělá dobře. Naštěstí tu je skvělé přírodní řešení ve formě extraktu z Kotvičníku v kapslích. Ten díky svým účinným látkám podporuje pohlavní a reprodukční orgány a zároveň stimuluje hormonální systém. Proč sportovci nedají na Kotvičník dopustit? Protože funguje a jeho užívání je bezpečné. Tribulus je tajná zbraň profesionálních sportovců, díky které dosahují lepších výsledků. Kotvičník dodává energii a zlepšuje svalový tonus. Navíc pokud potřebujete pravidelně trénovat, tak oceníte další účinky Kotvičníku. Tribulus podporuje imunitní systém a přirozenou obranyschopnost. Zlato ukryté v kapslích Naše kapsle nejsou jenom plné prášku, ale v tomhle případě jsou napěchované hromadou účinků. Kotvičník podporuje normální činnost kardiovaskulárního systému, čistí krev a pomáhá jejímu správnému srážení. Extrakt z Kotvičníku s 40% protodioscinů pomůže i s nervovou soustavou, močovými cestami nebo dýchacím systémem. Kotvičník také podporuje normální stav pokožky a zdravé dásně. Účinné látky Hlavním hrdinou dnešního filmu je protodioscin, kterého tento extrakt obsahuje celých 40 %. Protodioscin patří mezi nejúčinnější saponiny, které jsou součástí přírodních anabolických steroidních látek fytosterolů. K dalším důležitým látkám patří třísloviny, pryskyřice, alkaloidy nebo vitamín C. Kromě protodioscinu se v Kotvičníku nachází i další steroidní saponiny jako prototribestin, tribestin, dioscin a diosgenin. Co znamená 40 % protodioscinů Tento standardizovaný extrakt zaručuje, že obsah účinných látek u Kotvičníku zemního je jednotný na celém světě. V tomto případě se jedná a extrakt s vysokým 40% obsahem protodioscinu. Složení Extrakt rostliny Kotvičník zemní s 40 % protodioscinů Rostlinné HPMC (hydroxypropylmethylcelulóza) kapsle vhodné pro vegetariány i vegany Dávkování a užívání Díky tomu, že je extrakt uložen v praktických kapslích, tak je dávkování i užívání naprostá hračka. Pro získání všech pozitivních účinků stačí, když si každý den dáte 3 kapsle, které zapijete dostatečným množstvím vody. Ideální je Kotvičník užívat se snídaní, ale ne úplně na lačno. Pro nejlepší výsledky užívejte Kotvičník 4 týdny a poté ho na týden vysaďte. Obsah balení V balení najdete 90 kapslí po 635 mgZDRAVOTNÍ ÚČINKY
Dopomáhá k normální činnosti svalů
Zlepšuje funkci močové soustavy
Zvyšuje sexuální libido
Zvyšuje zastoupení testosteronu
UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606239
UPC kód (EAN) 8595658706159
Pozice v kategorii 293. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2505. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.